Ingyenes Játékok

Lopás mint egy tolvaj

Játék kaland

Lopás mint egy tolvaj

Lopás mint egy tolvaj Értékelés: 8/10

Játék lopás mint egy tolvaj

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Van egy barátnőm, aki azt akarja, drága dolgokat. , Hogy feleségül veszi, meg kell vásárolni ékszerek, autók és drága termékek. Kell a pénz nincs, így van, hogy lopni, hogy kap pénzt. Meg kell lopni az egész várost. Jelentkezzen be házakat, és gyűjtsük össze a pénzt az utcán. Meg kell, hogy kikerülje a rendőrség, amely figyeli a biztonságát a város. Menekülés a rendőrségi autó, hogy a következő részben, hogy továbbra is lopás. Minden képernyőn vásárolni, amit a barátnőd megkérdezi, hogy feleségül veszi a végén a játék.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 5576 alkalommal online. Osztályozás 3570 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 8.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Értékelés alapján 8 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 5576 szer
Lopás mint egy tolvaj

Van, hogy egy üzleti lopni tolvaj citywide. A házak zárva, de meg tudja nyitni az ajtót, hogy készítsen értéktárgyak benne. Séta az utcán keresi a pénzt és ékszereket kap. Rendőrök járőr az utcán keresi a tolvajok. Van, hogy gyors és óvatos, hogy az ügynökök nem kapnak el. Miután kifosztották a környéken, hogy az autó, hogy menjen a következő területre. A végén minden képernyőn hozzáférést a bevásárló menni kezd a dolog, hogy a barátnőd akarja, hogy, mint a luxus autók vagy ékszert.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Lopás mint egy tolvaj a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Kaland flash játék neve Lopás mint egy tolvaj. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Lopás mint egy tolvaj, és összefüggésben áll a Kaland. Az új játék Lopás mint egy tolvaj az egyik legjobb játék az Kaland megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Lopás mint egy tolvaj, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Lopás mint egy tolvaj
VISSZA

Kaland legtöbbet játszott játékok

Turtix JÁTÉKRA ►

Turtix

6
6 a 10 - 13398 szavazat
Játszott
77491
szer

Turtix nem tudom, mi fog történni, amikor megpróbálta öntőkemencék erőteljes varázslat nélkül felügyelete a tanár. Amikor elvesztette a mágia, és elpusztult egy amulett, hogy fenn a béke és a harmónia, a világban, s úgy gondolta, hogy a legrosszabb történt. Aztán megtanultam, sötét erők is betörtek öt szigeteken elrabolt és az összes fiatal teknősök a School of Magic! Azzal a szándékkal, hogy a dolgok jobbra, a bátor és dicséretes Turtix megha ...

Bowja a Ninja 2 JÁTÉKRA ►

Bowja a ninja 2

6
6 a 10 - 10888 szavazat
Játszott
64908
szer

Bowja a Ninja is back! Ezúttal az a küldetése, hogy megragadják a gonosz terveket Abura (más néven BIGMAN). Használja az egeret kattintson a tárgyak és a helyek a képernyőn keresztül a játékot. Amikor a kurzor egy fehér ikonra akkor szabad, hogy a lépés. Amikor a kurzor egy piros nyíl szálképzés akkor várni. Amikor a kurzor egy kéz ikon, akkor kattintson a tárgy vagy hely van mutatva.

Ramayana JÁTÉKRA ►

Ramayana

6
6 a 10 - 4460 szavazat
Játszott
43163
szer

Ez a játék alapja az epikus Ramayana, amelyben a király Rama próbálja, hogy a felesége vissza, amikor elrabolta a bátyja Ravana. Rama kell gyűjteni a három ashtras (fegyverek) megölni Ravana és felesége, Sita kap vissza. Utasítás: használja a nyíl billentyűket a szóköz az ugrás és a vezérlő gombot lõjön.