Ingyenes Játékok

Kíváncsi Kaland

Játék kaland

Kíváncsi kaland

Kíváncsi Kaland Értékelés: 2/10

Játék kíváncsi kaland

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben az ingyenes online játék, a cél az, hogy összegyűjtse elemeket annak érdekében, hogy tovább vizsgálja a környezetét. A bal és jobb oldali gombot, vagy az A és D gombot, és a felfelé gombot vagy a W gombot folytatásban. A szóköz vagy a vezérlő gomb lesz a cselekvés gombot. Ezzel, akkor képes lesz arra, hogy semmit. Vizsgáljuk meg, vedd fel, használat, stb Minden alkalommal, amikor talál valamit, ami képes lesz használni, a jel jelenik meg, ezért ne habozzon, nyomja meg a szóköz. A szemek látni szerte a világon menteni a játékot, ha át őket.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 5981 alkalommal online. Osztályozás 3562 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 2.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Értékelés alapján 6 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 5981 szer
Kíváncsi Kaland

Ön nem tehet semmit még az első szobában, így fej jobbra. Vizsgálja meg a halom papír, hogy egy darabot. Akkor menj vissza a bal oldalon, és vizsgálja meg a tollat ​​az asztalra, hogy írjon egy megjegyzést. Menj vissza jobbra, és vizsgálja meg az ajtót, hogy adja át az üzenetet át. Az őr figyelmen kívül hagyja, de emlékezni fog a feed-et. Valamilyen oknál fogva, ő ad neked ecetet. Menj vissza az első szobába, és vizsgálja meg a főzőpohár önteni az ecetet, majd megszökött, hogy elkerüljék, hogy megölték. Ha állsz előtt a lyuk a falon, a robbanás nem fog bántani. Ezután ugorj át a helyet, ahol a fal.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Kíváncsi Kaland a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Kaland flash játék neve Kíváncsi Kaland. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Kíváncsi Kaland, és összefüggésben áll a Kaland. Az új játék Kíváncsi Kaland az egyik legjobb játék az Kaland megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Kíváncsi Kaland, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Kíváncsi Kaland
VISSZA

Kaland legtöbbet játszott játékok

Turtix JÁTÉKRA ►

Turtix

6
6 a 10 - 13398 szavazat
Játszott
77758
szer

Turtix nem tudom, mi fog történni, amikor megpróbálta öntőkemencék erőteljes varázslat nélkül felügyelete a tanár. Amikor elvesztette a mágia, és elpusztult egy amulett, hogy fenn a béke és a harmónia, a világban, s úgy gondolta, hogy a legrosszabb történt. Aztán megtanultam, sötét erők is betörtek öt szigeteken elrabolt és az összes fiatal teknősök a School of Magic! Azzal a szándékkal, hogy a dolgok jobbra, a bátor és dicséretes Turtix megha ...

Bowja a Ninja 2 JÁTÉKRA ►

Bowja a ninja 2

6
6 a 10 - 10888 szavazat
Játszott
65152
szer

Bowja a Ninja is back! Ezúttal az a küldetése, hogy megragadják a gonosz terveket Abura (más néven BIGMAN). Használja az egeret kattintson a tárgyak és a helyek a képernyőn keresztül a játékot. Amikor a kurzor egy fehér ikonra akkor szabad, hogy a lépés. Amikor a kurzor egy piros nyíl szálképzés akkor várni. Amikor a kurzor egy kéz ikon, akkor kattintson a tárgy vagy hely van mutatva.

Ramayana JÁTÉKRA ►

Ramayana

6
6 a 10 - 4460 szavazat
Játszott
43427
szer

Ez a játék alapja az epikus Ramayana, amelyben a király Rama próbálja, hogy a felesége vissza, amikor elrabolta a bátyja Ravana. Rama kell gyűjteni a három ashtras (fegyverek) megölni Ravana és felesége, Sita kap vissza. Utasítás: használja a nyíl billentyűket a szóköz az ugrás és a vezérlő gombot lõjön.