Ingyenes Játékok

Kitérés Csapdák

Játék kaland

Kitérés csapdák

Kitérés Csapdák Értékelés: 3/10

Játék kitérés csapdák

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben a szórakoztató és addiktív vaku játék Ön egy nindzsa tanonc, aki utazni egy labirintus összegyűjtése a csillagokat, miközben elkerüli a csapdákat, hogy jelennek meg. Gyűjtsd össze a csillagokat, míg elől lándzsák, szerecsendió-virág és ugorj át gödrök. Amikor eljut arra a pontra, akkor továbbra is anélkül, hogy biztonsági biztosítás, ha meghal. És ne felejtsd el a mester ninja figyel rád. Játékmenet: A szóköz váltani csillagról csillagra, és hagyja.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 7127 alkalommal online. Osztályozás 3192 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 3.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Értékelés alapján 4 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 7127 szer
Kitérés Csapdák

Ügyességi játék, ahol meg kell futtatni egy labirintus tesztek meghaladó téged is ugorhat, kitérés tüskék maces vagy lándzsát. Minden képernyőn nehezebb, mint az előző, de a játék nagyon egyszerű játszani, és minden közönségnek.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Kitérés Csapdák a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Kaland flash játék neve Kitérés Csapdák. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Kitérés Csapdák, és összefüggésben áll a Kaland. Az új játék Kitérés Csapdák az egyik legjobb játék az Kaland megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Kitérés Csapdák, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Kitérés Csapdák
VISSZA

Kaland legtöbbet játszott játékok

Turtix JÁTÉKRA ►

Turtix

6
6 a 10 - 13398 szavazat
Játszott
77759
szer

Turtix nem tudom, mi fog történni, amikor megpróbálta öntőkemencék erőteljes varázslat nélkül felügyelete a tanár. Amikor elvesztette a mágia, és elpusztult egy amulett, hogy fenn a béke és a harmónia, a világban, s úgy gondolta, hogy a legrosszabb történt. Aztán megtanultam, sötét erők is betörtek öt szigeteken elrabolt és az összes fiatal teknősök a School of Magic! Azzal a szándékkal, hogy a dolgok jobbra, a bátor és dicséretes Turtix megha ...

Bowja a Ninja 2 JÁTÉKRA ►

Bowja a ninja 2

6
6 a 10 - 10888 szavazat
Játszott
65154
szer

Bowja a Ninja is back! Ezúttal az a küldetése, hogy megragadják a gonosz terveket Abura (más néven BIGMAN). Használja az egeret kattintson a tárgyak és a helyek a képernyőn keresztül a játékot. Amikor a kurzor egy fehér ikonra akkor szabad, hogy a lépés. Amikor a kurzor egy piros nyíl szálképzés akkor várni. Amikor a kurzor egy kéz ikon, akkor kattintson a tárgy vagy hely van mutatva.

Ramayana JÁTÉKRA ►

Ramayana

6
6 a 10 - 4460 szavazat
Játszott
43428
szer

Ez a játék alapja az epikus Ramayana, amelyben a király Rama próbálja, hogy a felesége vissza, amikor elrabolta a bátyja Ravana. Rama kell gyűjteni a három ashtras (fegyverek) megölni Ravana és felesége, Sita kap vissza. Utasítás: használja a nyíl billentyűket a szóköz az ugrás és a vezérlő gombot lõjön.