Ingyenes Játékok

Kincsek a Tenger Fenekén

Játék kaland

Kincsek a tenger fenekén

Kincsek a Tenger Fenekén Értékelés: 10/10

Játék kincsek a tenger fenekén

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben az ingyenes online játék, akkor meg kell felfedezni három útvonal a Kaluha háromszög találni annyi kincset, amennyire csak lehetséges! Ruha fel a tengeralattjáró annak érdekében, hogy nagyobb mélységben! Például, több galvanizáló egyenlő nagyobb ellenállás a nyomás! A delfinek, hogy megtalálja néha kapsz tippeket. Legyen óvatos a cápák. Használja a nyilakat, hogy navigálni a hajót, és a szóköz, hogy dobja el a tengeralattjáró. Ha a tengeralattjáró esett, meg a kincs, és nyomja meg az A gombot, hogy fogd meg.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 6032 alkalommal online. Osztályozás 3592 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 10.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Értékelés alapján 2 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 6032 szer
Kincsek a Tenger Fenekén

Miután a víz alatt, akkor óvatosnak kell lennünk néhány dolgot a túlélés érdekében. Először is, ne a cápák. De a három, hogy meg fog jelenni szelvények is nagyon fontos. Egy megmondja az oxigén belsejében a tengeralattjáró, amely képes lesz arra, hogy oldja meg egyszerűen mászni a felszínre. A másik fogja mondani, a nyomás, hogy a tengeralattjáró éppen megy keresztül, ami azt jelenti, hogy egyszerűen csak meg kell kerülni, hogy túl mélyen a felszín alatt. Végül, akkor meg kell, hogy visszatérjen a hajóra, mielőtt az akkumulátor lemerül.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Kincsek a Tenger Fenekén a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Kaland flash játék neve Kincsek a Tenger Fenekén. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Kincsek a Tenger Fenekén, és összefüggésben áll a Kaland. Az új játék Kincsek a Tenger Fenekén az egyik legjobb játék az Kaland megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Kincsek a Tenger Fenekén, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Kincsek a Tenger Fenekén
VISSZA

Kaland legtöbbet játszott játékok

Turtix JÁTÉKRA ►

Turtix

6
6 a 10 - 13398 szavazat
Játszott
77758
szer

Turtix nem tudom, mi fog történni, amikor megpróbálta öntőkemencék erőteljes varázslat nélkül felügyelete a tanár. Amikor elvesztette a mágia, és elpusztult egy amulett, hogy fenn a béke és a harmónia, a világban, s úgy gondolta, hogy a legrosszabb történt. Aztán megtanultam, sötét erők is betörtek öt szigeteken elrabolt és az összes fiatal teknősök a School of Magic! Azzal a szándékkal, hogy a dolgok jobbra, a bátor és dicséretes Turtix megha ...

Bowja a Ninja 2 JÁTÉKRA ►

Bowja a ninja 2

6
6 a 10 - 10888 szavazat
Játszott
65152
szer

Bowja a Ninja is back! Ezúttal az a küldetése, hogy megragadják a gonosz terveket Abura (más néven BIGMAN). Használja az egeret kattintson a tárgyak és a helyek a képernyőn keresztül a játékot. Amikor a kurzor egy fehér ikonra akkor szabad, hogy a lépés. Amikor a kurzor egy piros nyíl szálképzés akkor várni. Amikor a kurzor egy kéz ikon, akkor kattintson a tárgy vagy hely van mutatva.

Ramayana JÁTÉKRA ►

Ramayana

6
6 a 10 - 4460 szavazat
Játszott
43427
szer

Ez a játék alapja az epikus Ramayana, amelyben a király Rama próbálja, hogy a felesége vissza, amikor elrabolta a bátyja Ravana. Rama kell gyűjteni a három ashtras (fegyverek) megölni Ravana és felesége, Sita kap vissza. Utasítás: használja a nyíl billentyűket a szóköz az ugrás és a vezérlő gombot lõjön.