Ingyenes Játékok

elektromos fiú

Játék kaland

Elektromos fiú

Elektromos fiú Értékelés: 3/10

Játék elektromos fiú

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ez a szőke fiú elektromos hálózatok, és a csillagok ebben a grafikus kaland. A szabályozás a játékot csak akkor kell a számítógépes egér. Rá kell kattintani a tételeket látod a jelenetet, és törölnie kell az utat a főszereplő. Ha úgy gondolja, a srác mehet át a szinten, minden gond nélkül, kattintson rá, és ő el járni, hogy a következő szintre. Ebben a játékban van, hogy néz ki minden részletében, rejtvényeket megoldani, és találós kérdések és arcát ellenséget, és egyre erősebb robotokat.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 6394 alkalommal online. Osztályozás 3625 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 3.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Értékelés alapján 8 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 6394 szer
elektromos fiú

A grafikus kaland játék, amit mindig nagy figyelmet fordít minden olyan elemet, amely a bennünket körülvevő. Bármi lehet hasznos eszköz, hogy elérjük a célt. Azt is meg kell megoldani néhány rejtvényeket kinyit ajtókat és kész. Ez a műfaj a videojátékok népszerűvé vált az évtizedek óta a 80-as és 90-es években. Ezekben az években jelent meg sok számítógépes játékok ebben a műfajban, és ők nagyon addiktív játék, hogy kénytelen gondolkodni.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott elektromos fiú a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Kaland flash játék neve elektromos fiú. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve elektromos fiú, és összefüggésben áll a Kaland. Az új játék elektromos fiú az egyik legjobb játék az Kaland megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett elektromos fiú, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

elektromos fiú
VISSZA

Kaland legtöbbet játszott játékok

Turtix JÁTÉKRA ►

Turtix

6
6 a 10 - 13398 szavazat
Játszott
77759
szer

Turtix nem tudom, mi fog történni, amikor megpróbálta öntőkemencék erőteljes varázslat nélkül felügyelete a tanár. Amikor elvesztette a mágia, és elpusztult egy amulett, hogy fenn a béke és a harmónia, a világban, s úgy gondolta, hogy a legrosszabb történt. Aztán megtanultam, sötét erők is betörtek öt szigeteken elrabolt és az összes fiatal teknősök a School of Magic! Azzal a szándékkal, hogy a dolgok jobbra, a bátor és dicséretes Turtix megha ...

Bowja a Ninja 2 JÁTÉKRA ►

Bowja a ninja 2

6
6 a 10 - 10888 szavazat
Játszott
65154
szer

Bowja a Ninja is back! Ezúttal az a küldetése, hogy megragadják a gonosz terveket Abura (más néven BIGMAN). Használja az egeret kattintson a tárgyak és a helyek a képernyőn keresztül a játékot. Amikor a kurzor egy fehér ikonra akkor szabad, hogy a lépés. Amikor a kurzor egy piros nyíl szálképzés akkor várni. Amikor a kurzor egy kéz ikon, akkor kattintson a tárgy vagy hely van mutatva.

Ramayana JÁTÉKRA ►

Ramayana

6
6 a 10 - 4460 szavazat
Játszott
43428
szer

Ez a játék alapja az epikus Ramayana, amelyben a király Rama próbálja, hogy a felesége vissza, amikor elrabolta a bátyja Ravana. Rama kell gyűjteni a három ashtras (fegyverek) megölni Ravana és felesége, Sita kap vissza. Utasítás: használja a nyíl billentyűket a szóköz az ugrás és a vezérlő gombot lõjön.