Ingyenes Játékok

aranybánya

Játék kaland

Aranybánya

Aranybánya Értékelés: 10/10

Játék aranybánya

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

El kell dobni a horgot gyűjteni aranybánya, és elkerülve a különböző akadályokat. Ha az előírtnál nehéz köveket sokat veszít időt, és nem is kell fogni az állatokat, hogy a határokon utad, mert az általuk termelt kis nyereséget. Próbálja meg elkapni annyi aranyat helyben jár.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 5897 alkalommal online. Osztályozás 3684 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 10.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Értékelés alapján 32 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 5897 szer
aranybánya

Ezzel a bányászat játék lesz bejutni a szerepe egy bányász a Las Vegas, hogy megy a kocsi, hogy gazdag gyűjti arany. Nagyobb a mérete arany rögök nagyobb az értéke, annál rosszabb is nagyobb súlyt és gyűjtött lassan. Tudod kap frissítéseket, hogy növelje a nyereségét.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott aranybánya a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Kaland flash játék neve aranybánya. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve aranybánya, és összefüggésben áll a Kaland. Az új játék aranybánya az egyik legjobb játék az Kaland megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett aranybánya, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

aranybánya
VISSZA

Kaland legtöbbet játszott játékok

Turtix JÁTÉKRA ►

Turtix

6
6 a 10 - 13398 szavazat
Játszott
77636
szer

Turtix nem tudom, mi fog történni, amikor megpróbálta öntőkemencék erőteljes varázslat nélkül felügyelete a tanár. Amikor elvesztette a mágia, és elpusztult egy amulett, hogy fenn a béke és a harmónia, a világban, s úgy gondolta, hogy a legrosszabb történt. Aztán megtanultam, sötét erők is betörtek öt szigeteken elrabolt és az összes fiatal teknősök a School of Magic! Azzal a szándékkal, hogy a dolgok jobbra, a bátor és dicséretes Turtix megha ...

Bowja a Ninja 2 JÁTÉKRA ►

Bowja a ninja 2

6
6 a 10 - 10888 szavazat
Játszott
65039
szer

Bowja a Ninja is back! Ezúttal az a küldetése, hogy megragadják a gonosz terveket Abura (más néven BIGMAN). Használja az egeret kattintson a tárgyak és a helyek a képernyőn keresztül a játékot. Amikor a kurzor egy fehér ikonra akkor szabad, hogy a lépés. Amikor a kurzor egy piros nyíl szálképzés akkor várni. Amikor a kurzor egy kéz ikon, akkor kattintson a tárgy vagy hely van mutatva.

Ramayana JÁTÉKRA ►

Ramayana

6
6 a 10 - 4460 szavazat
Játszott
43307
szer

Ez a játék alapja az epikus Ramayana, amelyben a király Rama próbálja, hogy a felesége vissza, amikor elrabolta a bátyja Ravana. Rama kell gyűjteni a három ashtras (fegyverek) megölni Ravana és felesége, Sita kap vissza. Utasítás: használja a nyíl billentyűket a szóköz az ugrás és a vezérlő gombot lõjön.