Ingyenes Játékok

Rejtett Zombik

Játék halloween

Rejtett zombik

Rejtett Zombik Értékelés: 6/10

Játék rejtett zombik

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Menj be az éjszakai és a Halloween lelõni a zombik. De meg kell ölni a jogot zombi a megfelelő időben, vagy akkor bajba. Mozgassa az egeret a bal és a jobb, hogy lépjünk át a képernyőn, és használja az egeret és kattints ölni helyes zombi. Sok szerencsét!

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 27030 alkalommal online. Osztályozás 632 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 2208 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 27030 szer
Rejtett Zombik

ölni, lövöldözni, fegyver, zombik, Halloween,

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Rejtett Zombik a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Halloween flash játék neve Rejtett Zombik. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Rejtett Zombik, és összefüggésben áll a Halloween. Az új játék Rejtett Zombik az egyik legjobb játék az Halloween megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Rejtett Zombik, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Rejtett Zombik
VISSZA

Halloween legtöbbet játszott játékok

Halloween gép vágat JÁTÉKRA ►

Halloween gép vágat

4
4 a 10 - 17760 szavazat
Játszott
175214
szer

Játszd ez a jó játék, és élvezze a fogadási virtuális pénzt ezen a szórakoztató gép vágat. Try and get annyi egyezik is, és nyerj tétel virtuális pontokat! Élvezze és szórakozz!

Skullicious JÁTÉKRA ►

Skullicious

5
5 a 10 - 7052 szavazat
Játszott
99953
szer

Tartsa a koponya a levegőben való kattintással, és gyűjtő hatalma ups. Útmutató: A bal gombot, az egér, hogy a koponya a levegőben.

Halloween: Bújócska JÁTÉKRA ►

Halloween: bújócska

4
4 a 10 - 5652 szavazat
Játszott
81106
szer

Miki Egér rejtett levelekben a leghíresebb Halloween party. Meg kell találni, amelyek azonosak. Válasszon egy kártyát, és találja meg a partner azonos kattintva egy másik alak, aki az oldalán. Ha ugyanazt a képet meccs, eltűnnek. Ha nem, emlékszik, mit látott, és tartsa a kattintás! Különleges csempe: szellemek, törli az összes csempe, hogy egymás után. Idő, lassítja az órát, így a menü gyorsan. Szem, megmutatja az összes csempe a képernyőn. Meg kell, h ...