Ingyenes Játékok

A sziget a hajótörött

Játék hajó

A sziget a hajótörött

A sziget a hajótörött Értékelés: 4/10

Játék a sziget a hajótörött

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Tapasztalja meg egy kaland a szigeten, miután hajótörést szenvedett a hajót, meg kell találni a módját, hogy hagyja el a szigetet, és térjen vissza a civilizációba. A hajótörött egy egyszerű kaland játék, hogy úgy gondolja. Ön túlélője egy hajótörés a Karib-tengeren, most meg kell találni az utat haza. Kattintson a piros nyilak navigálni, keresni a nyomokat, hogy rejtvényeket megoldani, szórakozni, és emlékszem, hogy legyen óvatos! A dzsungel odakint. Után elsüllyedt elsüllyeszthetetlen meg kell találni a módját, haza, egy kaland játék.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 66703 alkalommal online. Osztályozás 208 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 4.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Értékelés alapján 5374 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 66703 szer
A sziget a hajótörött

Egy sor hajótöröttek, amelyben elsüllyedését követően a hajó, akkor kap egy lakatlan szigetre, ahol csak a dzsungel közepén, a Karib-tengeren. Ez egy kaland, amelyben meg kell oldani rejtélyeket és tesztelés. Óvakodj a kannibálok. Meg kell találni a módját, hogy túlélje a ellenséges terepen. A piros nyilak segítségével mozgassa a karaktert a képernyő körül, és eléri a különböző helyeken, hogy az élelmiszer, vagy menekülés vissza a civilizációba. Túlélni ezt a kalandot, és már egy jó ideje nézi a tengerre vagy a különböző szigeteken.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott A sziget a hajótörött a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Hajó flash játék neve A sziget a hajótörött. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve A sziget a hajótörött, és összefüggésben áll a Hajó. Az új játék A sziget a hajótörött az egyik legjobb játék az Hajó megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett A sziget a hajótörött, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

A sziget a hajótörött
VISSZA

Hajó legtöbbet játszott játékok

vikingek hajó JÁTÉKRA ►

Vikingek hajó

5
5 a 10 - 2890 szavazat
Játszott
39470
szer

Ebben a nagy játék lesz, hogy minden a pontokon az utat keresni, és tartsa távol a robbanóanyag. Vitorlafelület a vikingek!

Szükségességét Hullámok JÁTÉKRA ►

Szükségességét hullámok

5
5 a 10 - 3088 szavazat
Játszott
37999
szer

A játékhoz szükséges hullámokat jelent lélegzetelállító különféle vágó versenyekre. Venni egy szuper nagysebességű vágókés és felületkezelésének először. Szomjúság a sebesség és a veszély, hogy a játék több lenyűgöző. Végy egy új útvonal teljes akadályok korlátozott ideig minden szinten. Az ellenfelek vágógépek fogja állni az utat. Választhat a dobozok ilyen bónuszok a pontszámokat, szuper a motor vagy a pisztoly meg módon. Utasít ...

lombfűrész A királyné Mary JÁTÉKRA ►

Lombfűrész a királyné mary

3
3 a 10 - 3060 szavazat
Játszott
26081
szer

kirakós a kép a királyné Mary hajó, az egyik legnagyobb luxus óceánjáró hajók a világ. Érezd a tapasztalatokat látva a darabok illenek, mint láthatjuk, hogy engedje minden pompa és a szépség.