Ingyenes Játékok

tankok és lövöldözés

Játék háborúban

Tankok és lövöldözés

Tankok és lövöldözés Értékelés: 4/10

Játék tankok és lövöldözés

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Vezetés egy tank át az ellenséges területen háború van, hogy elpusztítsa az összes épület és megöl minden a katonák, mint akkor az ágyú. Akkor lehet összegyűjtése új fegyvereket az út mentén, rakéták és egyéb dolgok. Meg kell, hogy elpusztítsa az összes géppuska hozzászólás, őrtornyok, egyéb tartályok, laktanyák és épületek tudsz. Lődd pontossággal befejezni az összes ellenséget is, ahogy vállalat a szemben álló területre. Meg kell kap az a képernyő alján, anélkül, hogy elpusztult.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 15954 alkalommal online. Osztályozás 1146 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 4.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Értékelés alapján 794 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 15954 szer
tankok és lövöldözés

Játék meghajtó egy tank, egy katonai fegyver keresztül az ellenség területére. Lődd le a tartály az ellenséges épületek, van, hogy elpusztítsa a katonai barakkok, őrtornyok, géppuska fészkeket és megöl minden a katonák akkor minden egyes képernyőn. Mozgás a tank tele fákkal és épületek leküzdeni havas területre. Vannak golyók és rakéták is gyűjt az út mentén, szintén az energia és más dolog, amire szüksége lehet harcolni ebben a háborúban.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott tankok és lövöldözés a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Háborúban flash játék neve tankok és lövöldözés. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve tankok és lövöldözés, és összefüggésben áll a Háborúban. Az új játék tankok és lövöldözés az egyik legjobb játék az Háborúban megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett tankok és lövöldözés, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

tankok és lövöldözés
VISSZA

Háborúban legtöbbet játszott játékok

Háború Között Katonák és Rendőrök JÁTÉKRA ►

Háború között katonák és rendőrök

4
4 a 10 - 2208 szavazat
Játszott
35747
szer

Ebben a harci játék, akkor az egyik egy rendőr a rendőrségi járőr, hogy meg kell ölni a katonákat, hogy tegyenek úgy, mintha támadják az országot. Az egeret, hogy menjen megváltoztatása a cél, akkor impulzus a bal gombos egér-hoz lő, és használja a nyilakat, hogy helyettesítse.

Lövés Katonái JÁTÉKRA ►

Lövés katonái

6
6 a 10 - 2532 szavazat
Játszott
27347
szer

Ebben a játékban, meg kell semmisítenie a katonák, mert el akarják pusztítani a tornyot, hogy meg kell védeni. Mert, ha a nyílbillentyűkkel közvetlen elérési útját a lándzsák és a szóköz lőni.

Lõdd a Katonák JÁTÉKRA ►

Lõdd a katonák

4
4 a 10 - 1782 szavazat
Játszott
23188
szer

Ebben a játékban, le kell lőni, mert a gyarmatosítók jönnek, hogy meghódítsa a gyönyörű szigeten. Mert, akkor kattintson a nyíl gombokat vagy a betűk WASD kiszorítani, és rákattint az egér bal gombját lőni.