Ingyenes Játékok

Tedd az állatok párban

Játék gyermek és gyerekek

Tedd az állatok párban

Tedd az állatok párban Értékelés: 7/10

Játék tedd az állatok párban

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Játék gyerekeknek, ahol van, kattintson a két kártya azonos állat, és egymás mellett. Ha van egy rés is. Nem gombra, ha diagonális. A cél az, hogy az összes kártya elment. Ahogy megy eltávolítása és megnyitása több közöttük lévő teret lehet elérni, hogy nem együtt, de majdnem. Mit nem hiszel a vonal egy levelet, lehet mellé vagy a levegőben. Egy egyszerű és addiktív játék a gyerekeknek.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 9772 alkalommal online. Osztályozás 3203 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 7.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Értékelés alapján 18 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 9772 szer
Tedd az állatok párban

Game kattintva kártyák ugyanannak az állatnak a párok. Meg kell, hogy legyen óvatos, mert vannak olyanok, akik, hogy elvonja a figyelmet. Ezek az azonos színű és mások egy hasonló módon. Van, hogy nagyon gyors az egérrel. Meg kell messzire a rajzokat, így távolítsa el az összes kártyát, amilyen gyorsan csak lehetséges. Vicces állatok, hogy a gyerekek szeretik. Ez egy egyszerű tevékenység, amely arra szolgál, hogy fordítson figyelmet a részletekre.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Tedd az állatok párban a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Gyermek és Gyerekek flash játék neve Tedd az állatok párban. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Tedd az állatok párban, és összefüggésben áll a Gyermek és Gyerekek. Az új játék Tedd az állatok párban az egyik legjobb játék az Gyermek és Gyerekek megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Tedd az állatok párban, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Tedd az állatok párban
VISSZA

Gyermek és gyerekek legtöbbet játszott játékok

Legyen szó betűkkel JÁTÉKRA ►

Legyen szó betűkkel

5
5 a 10 - 16146 szavazat
Játszott
117165
szer

Állítsa össze betűket létrehozni a szavakat. Van, hogy az angol szókincs játszani ezt a nyelvi játék. Itt van egy sorozat levelet a terek, mint gyalogok a játék. Meg kell tenni azokat a zsetonokat, hogy úgy, hogy egy szót, ami létezik. Számos lehetőség látható a bal felső sarokban. Itt látható, hogy megoldódott, és van hátra. Helyezze a betűk, hogy létrehozzák a szót, és adja ellenőrizze, hogy ha ezt megtette a megfelelő kombináció.

Shin Chan készítő 2 JÁTÉKRA ►

Shin chan készítő 2

5
5 a 10 - 15000 szavazat
Játszott
108585
szer

Ez egy játék Shin Chan rajongó. Ha tetszett a teszt első része ennek a több testreszabási lehetőségeket. Használja az egeret, hogy Shin-Chan karaktert.

divat az egerek JÁTÉKRA ►

Divat az egerek

4
4 a 10 - 5294 szavazat
Játszott
81748
szer

Ebben a játékban is ruha ezen aranyos egér Walt Disney, Mickey és Minnie, és így válassza ki a ruhát kell viselni. Have fun ennek megfelelő játékot ruhát, hogy ha lehet divatos! Meg kell befejezzék a gardrób. A ruha mindenkinek, cipők, nadrágok, ruhák és persze a részleteket a smink. Ezen kívül akkor is testre a táj virágokkal, léggömbökkel és pillangók. Klasszikus ruházati a kedvenc karakter a gyerekek minden alkalommal. Egy nagyon egyszerű játék a gy ...