Ingyenes Játékok

Smiley ugrás

Játék gyermek és gyerekek

Smiley ugrás

Smiley ugrás Értékelés: 3/10

Játék smiley ugrás

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Egy egyszerű játék a gyermekek (és kevésbé fiatalok), amelyben meg kell találni egy pont a szín, amit sugall. Minden egyes képernyőn hangulatjelek ugrál és egy pont, beleértve az azonos színű, hogy még mindig úgy tűnik, elrejti. Meg kell találni a stacionárius pontot minden képernyőn, hogy lépjen a következő. Ez egy egyszerű és szórakoztató tevékenység, amely előírja, hogy fordítsanak nagyobb figyelmet a minden részletet annak érdekében, hogy megtalálják a pontot.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 6829 alkalommal online. Osztályozás 3539 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 3.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Értékelés alapján 16 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 6829 szer
Smiley ugrás

A világ tele van színes hangulatjelek ugrás. Ezek pont olyan szín, amely még mindig rejtve. Meg kell nézni a képernyőn meg, hogy a kis pont, amely nem mozog. Ez könnyű, erősen ajánlott tevékenység a gyermekek számára. De ez a nehézség az, ami annyira szórakoztató. Keresés mi van elrejtve az oldalon. Keresse meg a még mindig pont között smiley ugrál az egész képernyő színe.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Smiley ugrás a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Gyermek és Gyerekek flash játék neve Smiley ugrás. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Smiley ugrás, és összefüggésben áll a Gyermek és Gyerekek. Az új játék Smiley ugrás az egyik legjobb játék az Gyermek és Gyerekek megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Smiley ugrás, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Smiley ugrás
VISSZA

Gyermek és gyerekek legtöbbet játszott játékok

Legyen szó betűkkel JÁTÉKRA ►

Legyen szó betűkkel

5
5 a 10 - 16146 szavazat
Játszott
117164
szer

Állítsa össze betűket létrehozni a szavakat. Van, hogy az angol szókincs játszani ezt a nyelvi játék. Itt van egy sorozat levelet a terek, mint gyalogok a játék. Meg kell tenni azokat a zsetonokat, hogy úgy, hogy egy szót, ami létezik. Számos lehetőség látható a bal felső sarokban. Itt látható, hogy megoldódott, és van hátra. Helyezze a betűk, hogy létrehozzák a szót, és adja ellenőrizze, hogy ha ezt megtette a megfelelő kombináció.

Shin Chan készítő 2 JÁTÉKRA ►

Shin chan készítő 2

5
5 a 10 - 15000 szavazat
Játszott
108585
szer

Ez egy játék Shin Chan rajongó. Ha tetszett a teszt első része ennek a több testreszabási lehetőségeket. Használja az egeret, hogy Shin-Chan karaktert.

divat az egerek JÁTÉKRA ►

Divat az egerek

4
4 a 10 - 5294 szavazat
Játszott
81748
szer

Ebben a játékban is ruha ezen aranyos egér Walt Disney, Mickey és Minnie, és így válassza ki a ruhát kell viselni. Have fun ennek megfelelő játékot ruhát, hogy ha lehet divatos! Meg kell befejezzék a gardrób. A ruha mindenkinek, cipők, nadrágok, ruhák és persze a részleteket a smink. Ezen kívül akkor is testre a táj virágokkal, léggömbökkel és pillangók. Klasszikus ruházati a kedvenc karakter a gyerekek minden alkalommal. Egy nagyon egyszerű játék a gy ...