Ingyenes Játékok

Festék oroszlán színekkel

Játék gyermek és gyerekek

Festék oroszlán színekkel

Festék oroszlán színekkel Értékelés: 3/10

Játék festék oroszlán színekkel

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Állítsa be a színes festék egy vadállat. Ebben az oktatási játékban lehet festeni színes az oroszlán, a király a dzsungelben. Válassza ki a színeket a kefét, és kattintson az oroszlán azt szeretné, hogy a hang a szín, az egész területet, hogy festett a szín. Utasítás: használja az egeret, hogy színes a kép a kefével. Csak kattintson a szín, majd az oroszlán. Tudod festeni az összes kívánt színeket. Tud festeni reálisan, ahogy azok valójában vannak, majd kreatív módon, minden kívánt színeket.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 37347 alkalommal online. Osztályozás 487 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 3.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Értékelés alapján 2810 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 37347 szer
Festék oroszlán színekkel

Az oroszlán a király a dzsungel, az állat, amely a tetején a piramis az élelmiszerlánc. Ebben a színező játékban van egy oroszlán festeni a színek, az Ön számára, hogy kifejezze a kreativitást. Használhatja a fantáziáját, és próbálja meg, hogy reális, és a végeredmény, hogy néz ki, mint az igazi. Van egy nagy paletta hangok használatát. Az ecset lesz festék paletta és kattintson a területen az állat színes. Lions kedvelt állat a gyermekek, a filmek és dokumentumfilmek. Biztos, hogy élvezze a gyerekek ezt a játékot, amely lehetővé teszi számukra, hogy fejlesszék kapacitását.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Festék oroszlán színekkel a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Gyermek és Gyerekek flash játék neve Festék oroszlán színekkel. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Festék oroszlán színekkel, és összefüggésben áll a Gyermek és Gyerekek. Az új játék Festék oroszlán színekkel az egyik legjobb játék az Gyermek és Gyerekek megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Festék oroszlán színekkel, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Festék oroszlán színekkel
VISSZA

Gyermek és gyerekek legtöbbet játszott játékok

Legyen szó betűkkel JÁTÉKRA ►

Legyen szó betűkkel

5
5 a 10 - 16146 szavazat
Játszott
117269
szer

Állítsa össze betűket létrehozni a szavakat. Van, hogy az angol szókincs játszani ezt a nyelvi játék. Itt van egy sorozat levelet a terek, mint gyalogok a játék. Meg kell tenni azokat a zsetonokat, hogy úgy, hogy egy szót, ami létezik. Számos lehetőség látható a bal felső sarokban. Itt látható, hogy megoldódott, és van hátra. Helyezze a betűk, hogy létrehozzák a szót, és adja ellenőrizze, hogy ha ezt megtette a megfelelő kombináció.

Shin Chan készítő 2 JÁTÉKRA ►

Shin chan készítő 2

5
5 a 10 - 15000 szavazat
Játszott
108711
szer

Ez egy játék Shin Chan rajongó. Ha tetszett a teszt első része ennek a több testreszabási lehetőségeket. Használja az egeret, hogy Shin-Chan karaktert.

divat az egerek JÁTÉKRA ►

Divat az egerek

4
4 a 10 - 5294 szavazat
Játszott
81884
szer

Ebben a játékban is ruha ezen aranyos egér Walt Disney, Mickey és Minnie, és így válassza ki a ruhát kell viselni. Have fun ennek megfelelő játékot ruhát, hogy ha lehet divatos! Meg kell befejezzék a gardrób. A ruha mindenkinek, cipők, nadrágok, ruhák és persze a részleteket a smink. Ezen kívül akkor is testre a táj virágokkal, léggömbökkel és pillangók. Klasszikus ruházati a kedvenc karakter a gyerekek minden alkalommal. Egy nagyon egyszerű játék a gy ...