Ingyenes Játékok

Legyen szó betűkkel

Játék gyermek és gyerekek

Legyen szó betűkkel

Legyen szó betűkkel Értékelés: 5/10

Játék legyen szó betűkkel

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Állítsa össze betűket létrehozni a szavakat. Van, hogy az angol szókincs játszani ezt a nyelvi játék. Itt van egy sorozat levelet a terek, mint gyalogok a játék. Meg kell tenni azokat a zsetonokat, hogy úgy, hogy egy szót, ami létezik. Számos lehetőség látható a bal felső sarokban. Itt látható, hogy megoldódott, és van hátra. Helyezze a betűk, hogy létrehozzák a szót, és adja ellenőrizze, hogy ha ezt megtette a megfelelő kombináció.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 117165 alkalommal online. Osztályozás 92 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 16146 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 117165 szer
Legyen szó betűkkel

Játékot, hogy az angol nyelv gyakorlására. Ezt a tevékenységet fogják használni a gyakorlatban a szinten ezt a nyelvet. Ki kell használni a betűket, hogy mi az, hogy hozzon létre az összes lehetséges angol szavakat. Tedd mindezt azért, és nyomja meg a gombot, hogy ellenőrizze a kombináció. Nézd meg, hogy igaza van, és lesz képes elindítani, hogy hozzon létre egy másik lehetséges szót. Egy oktatási játék nagyon érdekes. Az is nagyon szórakoztató és addiktív. Miután elkezdte játszani a szótárban, akkor nem lesz képes megállítani forgalomba betűk egymás után létrehozni kombinációk.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Legyen szó betűkkel a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Gyermek és Gyerekek flash játék neve Legyen szó betűkkel. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Legyen szó betűkkel, és összefüggésben áll a Gyermek és Gyerekek. Az új játék Legyen szó betűkkel az egyik legjobb játék az Gyermek és Gyerekek megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Legyen szó betűkkel, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Legyen szó betűkkel
VISSZA

Gyermek és gyerekek legtöbbet játszott játékok

Shin Chan készítő 2 JÁTÉKRA ►

Shin chan készítő 2

5
5 a 10 - 15000 szavazat
Játszott
108585
szer

Ez egy játék Shin Chan rajongó. Ha tetszett a teszt első része ennek a több testreszabási lehetőségeket. Használja az egeret, hogy Shin-Chan karaktert.

divat az egerek JÁTÉKRA ►

Divat az egerek

4
4 a 10 - 5294 szavazat
Játszott
81748
szer

Ebben a játékban is ruha ezen aranyos egér Walt Disney, Mickey és Minnie, és így válassza ki a ruhát kell viselni. Have fun ennek megfelelő játékot ruhát, hogy ha lehet divatos! Meg kell befejezzék a gardrób. A ruha mindenkinek, cipők, nadrágok, ruhák és persze a részleteket a smink. Ezen kívül akkor is testre a táj virágokkal, léggömbökkel és pillangók. Klasszikus ruházati a kedvenc karakter a gyerekek minden alkalommal. Egy nagyon egyszerű játék a gy ...

Színezés JÁTÉKRA ►

Színezés

5
5 a 10 - 9352 szavazat
Játszott
54391
szer

Nyuszi festés játékot. Utasítás: Kattintson és húzza el ecset választani festék és színes a kép.