Ingyenes Játékok

Rajzfilm Heroes

Játék gyermek és gyerekek

Rajzfilm heroes

Rajzfilm Heroes Értékelés: 4/10

Játék rajzfilm heroes

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

egyezési játék kártyák az azonos karakter. Kattintson egy levelet, és egy másik, azonos jellegű eltávolítani őket. A kártyák kell lennie az azonos jellegű, és hogy egymás mellett. Minél több pár karaktert felszállás előtt győzelem, a játék lényege, hogy menjen el annyi kártyát, mint lehetséges.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 22098 alkalommal online. Osztályozás 821 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 4.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Értékelés alapján 2392 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 22098 szer
Rajzfilm Heroes

kattintson a két azonos csempe a Rajzfilm jellegű távolítani őket, de a csatlakozó vezeték csak 2 sarkok vagy kevesebb. El kell törölni az összes csempe egy korlátozott ideig. It's so easy! Útmutató: játszani az egérrel! Game sor, hogy egy kedves, akik ugyanazt a karaktert az animációs filmek. Donald kacsa, Spongyabob, Tom és Jerry, Villám McQueen, Kung Fu Panda, Curious George, Nemo, Batman, Shrek és más mozgó karakterek a levél formájában.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Rajzfilm Heroes a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Gyermek és Gyerekek flash játék neve Rajzfilm Heroes. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Rajzfilm Heroes, és összefüggésben áll a Gyermek és Gyerekek. Az új játék Rajzfilm Heroes az egyik legjobb játék az Gyermek és Gyerekek megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Rajzfilm Heroes, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Rajzfilm Heroes
VISSZA

Gyermek és gyerekek legtöbbet játszott játékok

Legyen szó betűkkel JÁTÉKRA ►

Legyen szó betűkkel

5
5 a 10 - 16146 szavazat
Játszott
116027
szer

Állítsa össze betűket létrehozni a szavakat. Van, hogy az angol szókincs játszani ezt a nyelvi játék. Itt van egy sorozat levelet a terek, mint gyalogok a játék. Meg kell tenni azokat a zsetonokat, hogy úgy, hogy egy szót, ami létezik. Számos lehetőség látható a bal felső sarokban. Itt látható, hogy megoldódott, és van hátra. Helyezze a betűk, hogy létrehozzák a szót, és adja ellenőrizze, hogy ha ezt megtette a megfelelő kombináció.

Shin Chan készítő 2 JÁTÉKRA ►

Shin chan készítő 2

5
5 a 10 - 15000 szavazat
Játszott
107365
szer

Ez egy játék Shin Chan rajongó. Ha tetszett a teszt első része ennek a több testreszabási lehetőségeket. Használja az egeret, hogy Shin-Chan karaktert.

divat az egerek JÁTÉKRA ►

Divat az egerek

4
4 a 10 - 5294 szavazat
Játszott
80653
szer

Ebben a játékban is ruha ezen aranyos egér Walt Disney, Mickey és Minnie, és így válassza ki a ruhát kell viselni. Have fun ennek megfelelő játékot ruhát, hogy ha lehet divatos! Meg kell befejezzék a gardrób. A ruha mindenkinek, cipők, nadrágok, ruhák és persze a részleteket a smink. Ezen kívül akkor is testre a táj virágokkal, léggömbökkel és pillangók. Klasszikus ruházati a kedvenc karakter a gyerekek minden alkalommal. Egy nagyon egyszerű játék a gy ...