Ingyenes Játékok

Tűz Labda

Játék golyókkal

Tűz labda

Tűz Labda Értékelés: 3/10

Játék tűz labda

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben a játékban, akkor a maximális pontszám, hogy számos olyan célkitűzést, átmennek a következő szintre. Ehhez kattintson egy pontot a futball-labda közvetlen útjára a labdát, és rákattint újra számítani az erő a dob.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 9452 alkalommal online. Osztályozás 2013 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 3.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Értékelés alapján 248 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 9452 szer
Tűz Labda

pontszám célok, dobja a labdát, futball labda,

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Tűz Labda a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Golyókkal flash játék neve Tűz Labda. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Tűz Labda, és összefüggésben áll a Golyókkal. Az új játék Tűz Labda az egyik legjobb játék az Golyókkal megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Tűz Labda, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Tűz Labda
VISSZA

Golyókkal legtöbbet játszott játékok

5 golyó egy vonal JÁTÉKRA ►

5 golyó egy vonal

6
6 a 10 - 25164 szavazat
Játszott
515370
szer

Ebben a játékban vannak különböző színű golyókat, és van, hogy a golyókat úgy, hogy 5 vagy több golyó az azonos színű csatlakozik egy egyenes vonal mentén, így a labdákat kell semmisíteni. A vonal lehet vízszintes, függőleges vagy átlós. Miután minden egyes áthelyezni, új golyó jön létre. akkor elveszti a játékot, ha az egész hajón töltött golyó.

Tetris színes golyók JÁTÉKRA ►

Tetris színes golyók

4
4 a 10 - 23336 szavazat
Játszott
313017
szer

Ez a játék olyan, mint a Tetris, de a színes golyókat. Minden alkalommal, 3 golyó jelenik meg, és tudod forgatni a golyókat, vagy áthelyezése előtt elejtette őket, hogy azt a csoportot, bolyhos õket. Ha 4 vagy több golyó az azonos színű van csatlakoztatva, a labdákat kell semmisíteni. Amikor a labdákat instabillá válnak, akkor roll le, hogy az álláspontok a labdákat nehéz megjósolni, és a játék nagyobb kihívás. A bal és jobb nyíl billentyűket a c ...

ikerkerekes labda JÁTÉKRA ►

Ikerkerekes labda

6
6 a 10 - 4602 szavazat
Játszott
50082
szer

A játék célja, hogy elpusztítsa a golyókat összekötő őket pár sort használ. A két golyó kell, ugyanaz a szín és a vonal nem hajolhatnak több mint kétszerese. Nem nehéz megtalálni a párokat, de a lényeg a játék az, hogy megtaláljuk azokat a lehető legrövidebb időn belül, akkor minden a sebesség.