Ingyenes Játékok

Kereszt 3D platform gömb

Játék golyókkal

Kereszt 3d platform gömb

Kereszt 3D platform gömb Értékelés: 7/10

Játék kereszt 3d platform gömb

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ez az ingyenes online játék egy addiktív platform játék, három dimenzióban, melynek főhőse egy pattogó fog labdát. Meg kell futni, amilyen gyorsan csak lehet át 27 szint tájak lélegzete is eláll. Ön tud játszani minden szinten. Mozgás a nyilakkal, és válassza ki játszani. Ha nem ugrik a szóköz lenyomása közben a felfelé mutató nyilat, míg a bal és/vagy jobb, használja a Z és X Keys fut át ​​ezt a világot három dimenzióban.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 7797 alkalommal online. Osztályozás 3087 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 7.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Értékelés alapján 58 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 7797 szer
Kereszt 3D platform gömb

Legyen óvatos, ne összeomlik az akadályokat, vagy felrobban, mint egy buborék. Ez a játék is 9 dermesztő zeneszámokat. Ez egy nagyon addiktív és szórakoztató labdák. Irányítsd a labdát a világ háromdimenziós platform hallgatása közben. Meg kell mozgatni a labdát sebességgel. Ne érintse meg a falakat, vagy elveszíti a játékot. Van, hogy sok az ellenőrzés, hogy a játék. Használja a nyilakat, hogy játszani, és megverte a szinteket egyenként. Ismételje meg a szintet szereti a zenét, és élvezze a játékot.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Kereszt 3D platform gömb a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Golyókkal flash játék neve Kereszt 3D platform gömb. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Kereszt 3D platform gömb, és összefüggésben áll a Golyókkal. Az új játék Kereszt 3D platform gömb az egyik legjobb játék az Golyókkal megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Kereszt 3D platform gömb, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Kereszt 3D platform gömb
VISSZA

Golyókkal legtöbbet játszott játékok

5 golyó egy vonal JÁTÉKRA ►

5 golyó egy vonal

6
6 a 10 - 25146 szavazat
Játszott
511301
szer

Ebben a játékban vannak különböző színű golyókat, és van, hogy a golyókat úgy, hogy 5 vagy több golyó az azonos színű csatlakozik egy egyenes vonal mentén, így a labdákat kell semmisíteni. A vonal lehet vízszintes, függőleges vagy átlós. Miután minden egyes áthelyezni, új golyó jön létre. akkor elveszti a játékot, ha az egész hajón töltött golyó.

Tetris színes golyók JÁTÉKRA ►

Tetris színes golyók

4
4 a 10 - 23334 szavazat
Játszott
312432
szer

Ez a játék olyan, mint a Tetris, de a színes golyókat. Minden alkalommal, 3 golyó jelenik meg, és tudod forgatni a golyókat, vagy áthelyezése előtt elejtette őket, hogy azt a csoportot, bolyhos õket. Ha 4 vagy több golyó az azonos színű van csatlakoztatva, a labdákat kell semmisíteni. Amikor a labdákat instabillá válnak, akkor roll le, hogy az álláspontok a labdákat nehéz megjósolni, és a játék nagyobb kihívás. A bal és jobb nyíl billentyűket a c ...

ikerkerekes labda JÁTÉKRA ►

Ikerkerekes labda

6
6 a 10 - 4602 szavazat
Játszott
49801
szer

A játék célja, hogy elpusztítsa a golyókat összekötő őket pár sort használ. A két golyó kell, ugyanaz a szín és a vonal nem hajolhatnak több mint kétszerese. Nem nehéz megtalálni a párokat, de a lényeg a játék az, hogy megtaláljuk azokat a lehető legrövidebb időn belül, akkor minden a sebesség.