Ingyenes Játékok

Csatlakozzon Golyó Azonos Színű

Játék golyókkal

Csatlakozzon golyó azonos színű

Csatlakozzon Golyó Azonos Színű Értékelés: 4/10

Játék csatlakozzon golyó azonos színű

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben a játékban, meg kell, hogy csatlakozzon golyó azonos színű. Nyomja meg és tartsa az egér, hogy erőt, hogy a lövés. Kattintson rúgni a labdát. Minden golyó egy szív belsejében. A játék elvész, ha több mint tíz golyó a képernyőn. Játszani, meg kell mozgatni az egeret, hogy kiszámítja az erejét és irányát a lövés, és nyomja meg a bal egérgombbal lőni az utolsó labdát, amely megjelenik a képernyőn.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 12105 alkalommal online. Osztályozás 1590 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 4.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Értékelés alapján 586 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 12105 szer
Csatlakozzon Golyó Azonos Színű

Ebben a játékban, meg kell, hogy csatlakozzon golyó azonos színű. Minden golyó a szív a belső része. Elveszíti a játékot, ha több, mint tíz golyó a képernyőn. Játszani, meg kell mozgatni az egeret, hogy kiszámítja az erőt és az irányt a lövés, és nyomjuk meg a bal gombot, az egér lőni az utolsó labdát, hogy megjelenik a képernyőn. Van, hogy csatlakozzon színű golyókat. Az egérrel meg kell mozgatni a golyókat a szíve benne csatolni azonos golyókat. Ha két azonos csatlakozik egyikük eltűnik. A cél a játék lényege, hogy hagyja el az üres képernyőt, amennyire csak lehetséges. Meg kell teremteni a lehető legtöbb azonos állítja, hogy megnyerjük a játékot. Már csak három szín, és a játék nehézsége mérsékelt. Ők játszhatnak a játékosok minden korosztály számára.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Csatlakozzon Golyó Azonos Színű a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Golyókkal flash játék neve Csatlakozzon Golyó Azonos Színű. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Csatlakozzon Golyó Azonos Színű, és összefüggésben áll a Golyókkal. Az új játék Csatlakozzon Golyó Azonos Színű az egyik legjobb játék az Golyókkal megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Csatlakozzon Golyó Azonos Színű, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Csatlakozzon Golyó Azonos Színű
VISSZA

Golyókkal legtöbbet játszott játékok

5 golyó egy vonal JÁTÉKRA ►

5 golyó egy vonal

6
6 a 10 - 24998 szavazat
Játszott
492834
szer

Ebben a játékban vannak különböző színű golyókat, és van, hogy a golyókat úgy, hogy 5 vagy több golyó az azonos színű csatlakozik egy egyenes vonal mentén, így a labdákat kell semmisíteni. A vonal lehet vízszintes, függőleges vagy átlós. Miután minden egyes áthelyezni, új golyó jön létre. akkor elveszti a játékot, ha az egész hajón töltött golyó.

Tetris színes golyók JÁTÉKRA ►

Tetris színes golyók

4
4 a 10 - 23330 szavazat
Játszott
310370
szer

Ez a játék olyan, mint a Tetris, de a színes golyókat. Minden alkalommal, 3 golyó jelenik meg, és tudod forgatni a golyókat, vagy áthelyezése előtt elejtette őket, hogy azt a csoportot, bolyhos õket. Ha 4 vagy több golyó az azonos színű van csatlakoztatva, a labdákat kell semmisíteni. Amikor a labdákat instabillá válnak, akkor roll le, hogy az álláspontok a labdákat nehéz megjósolni, és a játék nagyobb kihívás. A bal és jobb nyíl billentyűket a c ...

ikerkerekes labda JÁTÉKRA ►

Ikerkerekes labda

6
6 a 10 - 4598 szavazat
Játszott
48514
szer

A játék célja, hogy elpusztítsa a golyókat összekötő őket pár sort használ. A két golyó kell, ugyanaz a szín és a vonal nem hajolhatnak több mint kétszerese. Nem nehéz megtalálni a párokat, de a lényeg a játék az, hogy megtaláljuk azokat a lehető legrövidebb időn belül, akkor minden a sebesség.