Ingyenes Játékok

Nyaralás külföldön

Játék földrajz

Nyaralás külföldön

Nyaralás külföldön Értékelés: 5/10

Játék nyaralás külföldön

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

A főszereplő, három lány cserélik ki karácsonyra otthon. Az egyik lány megy Párizsba, hol lakik a másik, a másik a Hawaii, ahol élnek a harmadik, ami viszont megy egy utat New Yorkba, ahol az első életét. Meg kell ruhát fel a három lány, így nem teljesen egyeznek való tartózkodásuk ideje alatt a városban, vagy a tengerparton. Ehhez kattints a lány, és válassza ki a ruha, kiegészítők és a smink az egérrel. A játék nemzetközi divat.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 14878 alkalommal online. Osztályozás 1292 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 614 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 14878 szer
Nyaralás külföldön

Divat és földrajz játék. Három lány utazik különböző részein a világ, hogy tölteni az ünnepeket. Nézd meg a térképet, és hol fognak menni. Most meg kell választani a ruhát fognak viselni tartózkodásuk alatt helyeken olyan változatos, mint Párizs, Hawaii vagy New York. Három fő turisztikai célpontok a világon, a játék a földrajz utazás lányok. Válassza ki a legjobb ruhát jelmezek, smink és divat mindegyik alkalmas a cél úgy döntött, hogy utazni. Élvezze a világot, és kíséri ezek a játékosok az útjaik.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Nyaralás külföldön a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Földrajz flash játék neve Nyaralás külföldön. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Nyaralás külföldön, és összefüggésben áll a Földrajz. Az új játék Nyaralás külföldön az egyik legjobb játék az Földrajz megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Nyaralás külföldön, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Nyaralás külföldön
VISSZA

Földrajz legtöbbet játszott játékok

Ismeretek Földrajzi JÁTÉKRA ►

Ismeretek földrajzi

6
6 a 10 - 11430 szavazat
Játszott
177877
szer

Tudja, hol vannak az országok a világ? Szóval ezzel a játékkal is tudom. A játék két részből áll: - A gyakorlat elsajátítása - Verseny játék Beállíthatjuk a kontinens akarsz játszani, és hogy a kontinens, meg kell találni minden országban, amit javasoltak. Sok szerencsét

A Világ Fővárosai JÁTÉKRA ►

A világ fővárosai

6
6 a 10 - 9548 szavazat
Játszott
135382
szer

Ebben a földrajzi játék, meg kell válaszolni a kérdésekre, hogy a számítógép azt mondja neked. Ön kap 75 pontot, ha hisz a választ, és elveszíti a 50 pontot, ha nem. Elveszíti a mérkőzést, ha nem 6-szor. Kattints a választ, hogy úgy gondolja, hogy helyes, az egérrel. Ez a játék egy földrajzi változata \"Ki akar lenni egy milliomos?\".

Keresd meg a város JÁTÉKRA ►

Keresd meg a város

6
6 a 10 - 6374 szavazat
Játszott
119779
szer

Mennyit tudsz a világ földrajzát? Ebben az érdekes játékot is bizonyítja képességeit a földrajzot. Önnek meg kell válaszolni a vizsgálat előzetes szintre. Meg kell találni a városban, hogy a játék azt mondja neked. London, Zagreb, illetve az ugandai Kampalában ... A játék megadja pontot attól függően, mennyire közeli meg a térképen. Ez egy jó játék sok tanulni földrajzot.