Ingyenes Játékok

Keresés államok az USA-ban a térképen

Játék földrajz

Keresés államok az usa-ban a térképen

Keresés államok az USA-ban a térképen Értékelés: 4/10

Játék keresés államok az usa-ban a térképen

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Tud keresse állam az Egyesült Államokban a térképen? Tedd a készségek a teszt ezt a földrajz játék, amelyben kínálunk egy állam az Egyesült Államokban. Azt mondja, a nevét és van egy térkép, ahol az egyes államok jelennek színes, hasznos, hogy azt sugallják, az egyik ilyen. Utasítások: Válassza ki az állapota jelenik meg a térképen, mielőtt lejár az idő. Próbáld ki, hogy a gyors a választ extra pontokat.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 39357 alkalommal online. Osztályozás 451 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 4.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Értékelés alapján 1930 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 39357 szer
Keresés államok az USA-ban a térképen

Játék Amerikai földrajz. A térképen az USA-ban meg kell találni a kihívást, amit kínálnak. Ez egy vak térkép nélkül nevek, de ez a legjobb módja annak, hogy megtanulják a földrajz, mint a nagy és összetett országot. Jelenleg 50 állam ebben az országban, és meg kell tanulni találni mindenkinek. Ismerje meg az üzleti, és ez a nagy ország, sok mindent tanítani. Ha Ön is megtudhatja, a főváros minden egyes, többet tudni. Nálunk ez szórakoztató tanulni.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Keresés államok az USA-ban a térképen a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Földrajz flash játék neve Keresés államok az USA-ban a térképen. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Keresés államok az USA-ban a térképen, és összefüggésben áll a Földrajz. Az új játék Keresés államok az USA-ban a térképen az egyik legjobb játék az Földrajz megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Keresés államok az USA-ban a térképen, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Keresés államok az USA-ban a térképen
VISSZA

Földrajz legtöbbet játszott játékok

Ismeretek Földrajzi JÁTÉKRA ►

Ismeretek földrajzi

6
6 a 10 - 11430 szavazat
Játszott
177877
szer

Tudja, hol vannak az országok a világ? Szóval ezzel a játékkal is tudom. A játék két részből áll: - A gyakorlat elsajátítása - Verseny játék Beállíthatjuk a kontinens akarsz játszani, és hogy a kontinens, meg kell találni minden országban, amit javasoltak. Sok szerencsét

A Világ Fővárosai JÁTÉKRA ►

A világ fővárosai

6
6 a 10 - 9548 szavazat
Játszott
135382
szer

Ebben a földrajzi játék, meg kell válaszolni a kérdésekre, hogy a számítógép azt mondja neked. Ön kap 75 pontot, ha hisz a választ, és elveszíti a 50 pontot, ha nem. Elveszíti a mérkőzést, ha nem 6-szor. Kattints a választ, hogy úgy gondolja, hogy helyes, az egérrel. Ez a játék egy földrajzi változata \"Ki akar lenni egy milliomos?\".

Keresd meg a város JÁTÉKRA ►

Keresd meg a város

6
6 a 10 - 6374 szavazat
Játszott
119779
szer

Mennyit tudsz a világ földrajzát? Ebben az érdekes játékot is bizonyítja képességeit a földrajzot. Önnek meg kell válaszolni a vizsgálat előzetes szintre. Meg kell találni a városban, hogy a játék azt mondja neked. London, Zagreb, illetve az ugandai Kampalában ... A játék megadja pontot attól függően, mennyire közeli meg a térképen. Ez egy jó játék sok tanulni földrajzot.