Ingyenes Játékok

Ha a Földön

Játék földrajz

Ha a földön

Ha a Földön Értékelés: 6/10

Játék ha a földön

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ha úgy gondolja, tudja, az egész világon, bizonyítsd be ebben az ingyenes on-line játék. A földrajz vaku játék megmutatja egy fényképet egy épületben a nevét, és van, hogy keresse meg a világtérképen. Minél közelebb kapsz pontosan hol kapsz több pontot. Ha kész, akkor megoszthatja az eredményeket. Játszhat többször is, mert azt mutatta, épületek és szerkezetek eltérő lesz.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 19641 alkalommal online. Osztályozás 1041 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 624 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 19641 szer
Ha a Földön

Ingyenes vaku játék tanulni földrajz és fedezze fel a leghíresebb épületek és műemlékek a világon, látta a képeket. Ha úgy tetszik utazik, csatlakozzon hozzánk egy túra a világ.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Ha a Földön a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Földrajz flash játék neve Ha a Földön. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Ha a Földön, és összefüggésben áll a Földrajz. Az új játék Ha a Földön az egyik legjobb játék az Földrajz megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Ha a Földön, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Ha a Földön
VISSZA

Földrajz legtöbbet játszott játékok

Ismeretek Földrajzi JÁTÉKRA ►

Ismeretek földrajzi

6
6 a 10 - 11430 szavazat
Játszott
177877
szer

Tudja, hol vannak az országok a világ? Szóval ezzel a játékkal is tudom. A játék két részből áll: - A gyakorlat elsajátítása - Verseny játék Beállíthatjuk a kontinens akarsz játszani, és hogy a kontinens, meg kell találni minden országban, amit javasoltak. Sok szerencsét

A Világ Fővárosai JÁTÉKRA ►

A világ fővárosai

6
6 a 10 - 9548 szavazat
Játszott
135382
szer

Ebben a földrajzi játék, meg kell válaszolni a kérdésekre, hogy a számítógép azt mondja neked. Ön kap 75 pontot, ha hisz a választ, és elveszíti a 50 pontot, ha nem. Elveszíti a mérkőzést, ha nem 6-szor. Kattints a választ, hogy úgy gondolja, hogy helyes, az egérrel. Ez a játék egy földrajzi változata \"Ki akar lenni egy milliomos?\".

Keresd meg a város JÁTÉKRA ►

Keresd meg a város

6
6 a 10 - 6374 szavazat
Játszott
119779
szer

Mennyit tudsz a világ földrajzát? Ebben az érdekes játékot is bizonyítja képességeit a földrajzot. Önnek meg kell válaszolni a vizsgálat előzetes szintre. Meg kell találni a városban, hogy a játék azt mondja neked. London, Zagreb, illetve az ugandai Kampalában ... A játék megadja pontot attól függően, mennyire közeli meg a térképen. Ez egy jó játék sok tanulni földrajzot.