Ingyenes Játékok

Tetris az Egyesült Királyságban

Játék földrajz

Tetris az egyesült királyságban

Tetris az Egyesült Királyságban Értékelés: 4/10

Játék tetris az egyesült királyságban

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ezzel a játékkal lehet bizonyítani tudását a földrajz, az Egyesült Királyságban. Különböző régióiban az ország jelenik meg tetris darab függőlegesen eső. Meg kell mozgatni oldalirányban helyezni darabokat a megfelelő helyre. A játék kezdete előtt lehet választani három különböző nehézségi szinten. A könnyebb régiókban jelennek meg a nevüket és az eredeti helyükre. A második, területek jelennek forgatni, és a legnehezebb szint neve nem szerepel, csak a területeket. Tudja jól minden megye Nagy-Britanniában?

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 13296 alkalommal online. Osztályozás 1529 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 4.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Értékelés alapján 702 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 13296 szer
Tetris az Egyesült Királyságban

A földrajz játék egy vicces módja annak, hogy tanulni tényeket a különböző országokban. Ebben az esetben ez az oktatási játék lehetővé teszi számunkra, hogy jobban megértsük a különböző területeket, ahol az Egyesült Királyságban ország megosztott. Vannak különböző nehézségi fokú, hogy minden ember játszhat szempontjából tudásukat Nagy-Britannia. Az angol nép a leginkább tájékozott ebben az országban. Ha Ön is szeretné, hogy megtanulják ezeket a régiókat, és ez a játék meg fogja tanulni őket egy vicces módon.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Tetris az Egyesült Királyságban a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Földrajz flash játék neve Tetris az Egyesült Királyságban. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Tetris az Egyesült Királyságban, és összefüggésben áll a Földrajz. Az új játék Tetris az Egyesült Királyságban az egyik legjobb játék az Földrajz megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Tetris az Egyesült Királyságban, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Tetris az Egyesült Királyságban
VISSZA

Földrajz legtöbbet játszott játékok

Ismeretek Földrajzi JÁTÉKRA ►

Ismeretek földrajzi

6
6 a 10 - 11430 szavazat
Játszott
177877
szer

Tudja, hol vannak az országok a világ? Szóval ezzel a játékkal is tudom. A játék két részből áll: - A gyakorlat elsajátítása - Verseny játék Beállíthatjuk a kontinens akarsz játszani, és hogy a kontinens, meg kell találni minden országban, amit javasoltak. Sok szerencsét

A Világ Fővárosai JÁTÉKRA ►

A világ fővárosai

6
6 a 10 - 9548 szavazat
Játszott
135382
szer

Ebben a földrajzi játék, meg kell válaszolni a kérdésekre, hogy a számítógép azt mondja neked. Ön kap 75 pontot, ha hisz a választ, és elveszíti a 50 pontot, ha nem. Elveszíti a mérkőzést, ha nem 6-szor. Kattints a választ, hogy úgy gondolja, hogy helyes, az egérrel. Ez a játék egy földrajzi változata \"Ki akar lenni egy milliomos?\".

Keresd meg a város JÁTÉKRA ►

Keresd meg a város

6
6 a 10 - 6374 szavazat
Játszott
119779
szer

Mennyit tudsz a világ földrajzát? Ebben az érdekes játékot is bizonyítja képességeit a földrajzot. Önnek meg kell válaszolni a vizsgálat előzetes szintre. Meg kell találni a városban, hogy a játék azt mondja neked. London, Zagreb, illetve az ugandai Kampalában ... A játék megadja pontot attól függően, mennyire közeli meg a térképen. Ez egy jó játék sok tanulni földrajzot.