Ingyenes Játékok

Martinique strand táj

Játék földrajz

Martinique strand táj

Martinique strand táj Értékelés: 5/10

Játék martinique strand táj

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Martinique egy sziget a Karib-tengeren. Ez a sziget területe Franciaország és az Európai Unió. Ez a kép egy strand a szigeten, a fehér homok, kék tenger és a zöld a pálmafák. Meg kell hely minden része a kép a megfelelő helyen, hogy visszanyerje teljes képet. A cél a játék lényege, hogy a kép osztották sok darabot újra teljes. Ez egy nehéz puzzle, sok darab. Bár van, hogy segítsen bármikor láthatjuk a teljes képet, hogy folytathatja a komponálást. Ez egy szórakoztató és addiktív játék.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 11393 alkalommal online. Osztályozás 1690 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 670 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 11393 szer
Martinique strand táj

Ebben a játékban van, hogy a puzzle Martinique strand található a Karib-tengeren. Meg kell, hogy kattintson, hogy válasszon egy darabot, és ha azt szeretné, hogy a kiválasztott rész lesz, hogy húzza az egeret. Ne feledje, hogy ha csatlakozik két darab, a kiigazítás automatikus. Ez a sziget vulkanikus eredetű, mint szinte az összes régióban. Ez az a terület, Franciaország, amely már elismert része az országnak, ezért nem tekinthető a kolónia. Ez is része az Európai Unió. A sziget fedezte fel Kolumbusz Kristóf, aki adta a nevét. Ezen a területen a francia nyelvet beszélik. Ez egy paradicsom a turisták számára, különösen a francia és a kanadai, mivel lehetőség a nyelvet.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Martinique strand táj a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Földrajz flash játék neve Martinique strand táj. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Martinique strand táj, és összefüggésben áll a Földrajz. Az új játék Martinique strand táj az egyik legjobb játék az Földrajz megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Martinique strand táj, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Martinique strand táj
VISSZA

Földrajz legtöbbet játszott játékok

Ismeretek Földrajzi JÁTÉKRA ►

Ismeretek földrajzi

6
6 a 10 - 11430 szavazat
Játszott
177877
szer

Tudja, hol vannak az országok a világ? Szóval ezzel a játékkal is tudom. A játék két részből áll: - A gyakorlat elsajátítása - Verseny játék Beállíthatjuk a kontinens akarsz játszani, és hogy a kontinens, meg kell találni minden országban, amit javasoltak. Sok szerencsét

A Világ Fővárosai JÁTÉKRA ►

A világ fővárosai

6
6 a 10 - 9548 szavazat
Játszott
135382
szer

Ebben a földrajzi játék, meg kell válaszolni a kérdésekre, hogy a számítógép azt mondja neked. Ön kap 75 pontot, ha hisz a választ, és elveszíti a 50 pontot, ha nem. Elveszíti a mérkőzést, ha nem 6-szor. Kattints a választ, hogy úgy gondolja, hogy helyes, az egérrel. Ez a játék egy földrajzi változata \"Ki akar lenni egy milliomos?\".

Keresd meg a város JÁTÉKRA ►

Keresd meg a város

6
6 a 10 - 6374 szavazat
Játszott
119779
szer

Mennyit tudsz a világ földrajzát? Ebben az érdekes játékot is bizonyítja képességeit a földrajzot. Önnek meg kell válaszolni a vizsgálat előzetes szintre. Meg kell találni a városban, hogy a játék azt mondja neked. London, Zagreb, illetve az ugandai Kampalában ... A játék megadja pontot attól függően, mennyire közeli meg a térképen. Ez egy jó játék sok tanulni földrajzot.