Ingyenes Játékok

Földrajz

Lejátszás földrajz játék

Földrajz Játékok

Földrajz játékokat, így a szórakozás minden nap honlapunkon, vagy letöltés telepítése nélkül semmit. Az online szórakoztató és szabadidős területet.

Földrajz ingyenes játékok

Hozzászóló!
Szavazz!
Megosztás!
Delicious
Javasolt földrajz játék

Tetris Kína

Játék tetris kína JÁTÉKRA ►

A Tetris az Provinces Kína az Unió a klasszikus Tetris játék, és a tudás a földrajzi Kínában. Már 3 nehézségi fokot. Provinces az eredeti orientáció, vagy nehezebb forgatni. Mutasd mindent tudsz az ország Kína, és a megyékben. A tartományok is mozgott a nyíl gombokat, és a szóközt, hogy csökkentse azt gyorsabban.

Földrajz ingyenes játékok ingyen játszani a magyar és az földrajz ingyenes flash játékokat játszani a legújabb játékokkal minden nap

Földrajz online játékok

Új földrajz

Földrajz

Játssz ingyen Online Játékok magyar. Játékok tanulni és tanulni tanulni földrajz, a tudomány, amely tanulmányozza a térképeket. Játékok oktatás földrajz, a tudomány foglalkozik a leírás vagy grafikus ábrázolása a Földet. Interaktív játékok a földrajzi térképeket. Fizikai térképek, hogy a folyók, tavak, tengerek és hegyek. Politikai térképek, hogy a határok az országok vagy államok és régiók, hogy tud egy országot. Ismerje meg a dolgokat, amelyek a világban, és hol vannak. Oktatási források spanyol földrajz. Földrajz játékok gyerekeknek, hogy megtanulják, hogy keresse meg az ország a térképen, ahol a fővárosban, ahol a folyók, mint hívják a tengerek és óceánok. Az oktatás és a szórakozás egy időben ebben a gyűjteményben. A szerelmeseinek térképek és ábrázolások a világ. Tanulás látni a világot. Játékok tanulni az ország a világ és az ország zászlók.

földrajz Ingyenes Játékok , amelyek igazán vicces, hogy játssz ingyen földrajz flash játékok. Ez a kategória kapcsolódik tevékenysége földrajz, hogy megismerjük a világot, és a dolgok benne. földrajzi játékok hogy keresse meg a város egy ország vagy főváros. földrajz oszlik két fő ága, nevezetesen, természeti földrajzi és társadalomföldrajzi. a kutató tudomány képviselete földrajzi jellemzők, természeti adottságai, mint a hegyek, folyók, tavak, tengerek, óceánok, partok, stb ahol az emberek élnek, városok, régiók, országok és határok képviselet. oktatási források a gyermekek, hogy tudásukat, és a dolgokat tanulnak az osztályban.. Itt földrajz ingyenes játékokat játszanak a magyar anélkül, hogy telepíteni vagy letölteni semmit a számítógépen, a tartalom 100%-ig megbízható. Új földrajz játékok, minden nap frissül, és a legjobb játékok gyerekeknek. földrajz napi ingyenes játékok és videojátékok, amelyek segítségével a számítógép és megoszthatja azokat barátaival és kapcsolatok a ismeretségi hálózat Facebook, Twitter vagy Google Plus.