Ingyenes Játékok

Kitérés a cipő a futball

Játék focis

Kitérés a cipő a futball

Kitérés a cipő a futball Értékelés: 5/10

Játék kitérés a cipő a futball

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben a játékban, meg kell, hogy ellenőrizzék a labdát, mert azt szeretnénk, hogy gólt, meg kell, hogy kikerülje a védők cipők fordított, és kap a másik oldalon a képernyő. Mozog a labda és ne védők, használja az egeret fel és le. Irányítsd a labdát mozgásban, hogy egyik a cipő érintőképernyő. Ha cipőt érinti a labdát, hogy elvesztette a játékot. A cél, mint a foci, az, hogy a labdát a másik oldalon a képernyő.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 10255 alkalommal online. Osztályozás 2146 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 270 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 10255 szer
Kitérés a cipő a futball

Foci játék, amelyben van, hogy ellenőrizzék a labdát a védők, és kap a labdát a másik oldalon a képernyő. Irányítsd a labdát az egérrel, fel-le mozgatásával, így ne érjen sport cipő repül a képernyőn. Ha valaki megérinti elvesztette a játékot. Ez egy egyszerű tevékenység a család minden tagja, nem sok nehézséget. Ez érvényes a játék a gyermekek számára. Remek szórakozást minden szerelmeseinek a sport.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Kitérés a cipő a futball a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Focis flash játék neve Kitérés a cipő a futball. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Kitérés a cipő a futball, és összefüggésben áll a Focis. Az új játék Kitérés a cipő a futball az egyik legjobb játék az Focis megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Kitérés a cipő a futball, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Kitérés a cipő a futball
VISSZA

Focis legtöbbet játszott játékok

Super ingyenes vagányságból JÁTÉKRA ►

Super ingyenes vagányságból

6
6 a 10 - 12124 szavazat
Játszott
88743
szer

Super ingyenes vagányságból Ingyenes Flash Játékok. El tudja venni a nemzeti futball csapat minden utat a végső? Hajlítóvizsgálat vagányságból ingyenes, és körülbelül a falra, hogy megverte a többi csapat! Tud hajlítóvizsgálatot, mint Beckham? Test your fancy free kick készségek online játékot. Try and score a tökéletes szabadrúgás révén a spin, magasság, erő, pontosság, az irányjelzők és több! Használja az egeret, hogy a rúgásokkal, de ne mul ...

Asztalifoci JÁTÉKRA ►

Asztalifoci

7
7 a 10 - 8196 szavazat
Játszott
66898
szer

Ebben a játékban lehet játszani csocsó, csocsó játék. Kezdeni kell választani három különböző terület típus: fű, strand és a jég. És akkor is úgy dönt, hogy egyedül játszani, vagy többjátékos módban. Utasítás: 1 játékos mód - használja a fel és le nyilakat mozgatni a berendezést a kívánt irányba, 2 játékos mód - Hívd a barátaidat a multiplayer mód. Használja fel és le nyilak a játékos 1 és W és S 2. játékos. Mozgasd a játékosok és g ...

Rúgások Szankciók JÁTÉKRA ►

Rúgások szankciók

4
4 a 10 - 3350 szavazat
Játszott
38118
szer

Ebben a játékban, akkor egy Világ Kupán, és meg kell választani egy híres labdarúgó. Ha úgy dönt a játékos futball, be kell rúgni büntetés a rivális csapat és megvédeni a szankciókat, amelyeket rúgott a rivális csapatot. Rúgni büntetés és megvédeni a büntetést, akkor használja az egeret.