Ingyenes Játékok

Labdarúgója Sumo

Játék focis

Labdarúgója sumo

Labdarúgója Sumo Értékelés: 6/10

Játék labdarúgója sumo

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben a játékban, akkor láthatja, a Sumo két játékos játszik, hogy a futball két perc alatt. Meg kell a maximális pontszám célok száma és elkerülni a rivális nem pontszám célokat. Pontokat kapsz, ha kapsz céljait, de ha pontot veszít, ha a rivális pontszámok céljait. Kiszorítani, akkor használja a jobb nyíl, vagy a levél D jobbra, balra nyíl vagy S betűvel a balra és a felfelé nyíl vagy a W betű az ugráshoz.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 10522 alkalommal online. Osztályozás 1642 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 242 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 10522 szer
Labdarúgója Sumo

focizni, score célok, a játékosok a Sumo,

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Labdarúgója Sumo a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Focis flash játék neve Labdarúgója Sumo. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Labdarúgója Sumo, és összefüggésben áll a Focis. Az új játék Labdarúgója Sumo az egyik legjobb játék az Focis megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Labdarúgója Sumo, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Labdarúgója Sumo
VISSZA

Focis legtöbbet játszott játékok

Super ingyenes vagányságból JÁTÉKRA ►

Super ingyenes vagányságból

6
6 a 10 - 12124 szavazat
Játszott
88743
szer

Super ingyenes vagányságból Ingyenes Flash Játékok. El tudja venni a nemzeti futball csapat minden utat a végső? Hajlítóvizsgálat vagányságból ingyenes, és körülbelül a falra, hogy megverte a többi csapat! Tud hajlítóvizsgálatot, mint Beckham? Test your fancy free kick készségek online játékot. Try and score a tökéletes szabadrúgás révén a spin, magasság, erő, pontosság, az irányjelzők és több! Használja az egeret, hogy a rúgásokkal, de ne mul ...

Asztalifoci JÁTÉKRA ►

Asztalifoci

7
7 a 10 - 8196 szavazat
Játszott
66898
szer

Ebben a játékban lehet játszani csocsó, csocsó játék. Kezdeni kell választani három különböző terület típus: fű, strand és a jég. És akkor is úgy dönt, hogy egyedül játszani, vagy többjátékos módban. Utasítás: 1 játékos mód - használja a fel és le nyilakat mozgatni a berendezést a kívánt irányba, 2 játékos mód - Hívd a barátaidat a multiplayer mód. Használja fel és le nyilak a játékos 1 és W és S 2. játékos. Mozgasd a játékosok és g ...

Rúgások Szankciók JÁTÉKRA ►

Rúgások szankciók

4
4 a 10 - 3350 szavazat
Játszott
38118
szer

Ebben a játékban, akkor egy Világ Kupán, és meg kell választani egy híres labdarúgó. Ha úgy dönt a játékos futball, be kell rúgni büntetés a rivális csapat és megvédeni a szankciókat, amelyeket rúgott a rivális csapatot. Rúgni büntetés és megvédeni a büntetést, akkor használja az egeret.