Ingyenes Játékok

Rúgni a Labdát

Játék focis

Rúgni a labdát

Rúgni a Labdát Értékelés: 5/10

Játék rúgni a labdát

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ön jó irányító a futball-labda? Ebben a játékban, akkor ki kell választani egy híres focista az alábbiak közül: Maradona, Zidane, Messi, Sevcsenko, Nakamura, Beckham és Ronaldinho. Ha kiválasztotta a focista, meg kell rúgni a labdát a levegőben, miközben gömb. Rúgni a futball-labda a levegőben, kattints a futball labdát az egérrel, és kattintson, hogy ez több rúg. A labda vezérlő játék, amelyben meg kell tartani, hogy a levegőben, amíg csak lehetséges láncolás rúgásokkal. Nehéz, és van, hogy nagyon az egér vezérlésére, hogy ne érintse meg a forraljuk.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 12575 alkalommal online. Osztályozás 1544 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 424 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 12575 szer
Rúgni a Labdát

Játék a legismertebb futballisták minden idők, mint Maradona, Zidane, Messi, Beckham és Ronaldinho rúgni a labdát. Van, hogy ellenőrizzék a labdát, hogy érintse meg a futball. Meg kell tartani rugdossa a levegőben. Minél több stroke, hogy minél több pontot kapsz. A labda pattog kicsit, így van, hogy nagyon gyorsan, kattintson az egérrel. Egy pont minden egyes kattintás, és elveszíti, ha megérinti a füves pályán. Mutassa a szabályozás, és a készség focizni egy addiktív játék.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Rúgni a Labdát a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Focis flash játék neve Rúgni a Labdát. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Rúgni a Labdát, és összefüggésben áll a Focis. Az új játék Rúgni a Labdát az egyik legjobb játék az Focis megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Rúgni a Labdát, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Rúgni a Labdát
VISSZA

Focis legtöbbet játszott játékok

Super ingyenes vagányságból JÁTÉKRA ►

Super ingyenes vagányságból

6
6 a 10 - 12124 szavazat
Játszott
88465
szer

Super ingyenes vagányságból Ingyenes Flash Játékok. El tudja venni a nemzeti futball csapat minden utat a végső? Hajlítóvizsgálat vagányságból ingyenes, és körülbelül a falra, hogy megverte a többi csapat! Tud hajlítóvizsgálatot, mint Beckham? Test your fancy free kick készségek online játékot. Try and score a tökéletes szabadrúgás révén a spin, magasság, erő, pontosság, az irányjelzők és több! Használja az egeret, hogy a rúgásokkal, de ne mul ...

Asztalifoci JÁTÉKRA ►

Asztalifoci

7
7 a 10 - 8196 szavazat
Játszott
66616
szer

Ebben a játékban lehet játszani csocsó, csocsó játék. Kezdeni kell választani három különböző terület típus: fű, strand és a jég. És akkor is úgy dönt, hogy egyedül játszani, vagy többjátékos módban. Utasítás: 1 játékos mód - használja a fel és le nyilakat mozgatni a berendezést a kívánt irányba, 2 játékos mód - Hívd a barátaidat a multiplayer mód. Használja fel és le nyilak a játékos 1 és W és S 2. játékos. Mozgasd a játékosok és g ...

Rúgások Szankciók JÁTÉKRA ►

Rúgások szankciók

4
4 a 10 - 3350 szavazat
Játszott
37824
szer

Ebben a játékban, akkor egy Világ Kupán, és meg kell választani egy híres labdarúgó. Ha úgy dönt a játékos futball, be kell rúgni büntetés a rivális csapat és megvédeni a szankciókat, amelyeket rúgott a rivális csapatot. Rúgni büntetés és megvédeni a büntetést, akkor használja az egeret.