Ingyenes Játékok

A Párok Hangulatjelek

Játék emlékezet

A párok hangulatjelek

A Párok Hangulatjelek Értékelés: 5/10

Játék a párok hangulatjelek

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben a játékban, meg kell találni az összes pár hangulatjelek ebben a klasszikus memóriajáték. Próbálja meg nem tesz sok hibát, vagy a hangulatjelek mert elkezd mozogni. Ez a játék 4 gáz nehezebb szinten (egyszerű 8 pár, normál, 12 pár, 18 pár kemény és nagyon kemény 25 pár), és minden nehéz szint 25 szintet. A játék bonyolultabbá válik a következő szintre. Néhány megfelelő Pofik: boldog, szomorú, súlyos, dühös, meglepett, humoros és más tovább.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 9499 alkalommal online. Osztályozás 2069 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 208 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 9499 szer
A Párok Hangulatjelek

érzelem, memória, párok,

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott A Párok Hangulatjelek a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Emlékezet flash játék neve A Párok Hangulatjelek. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve A Párok Hangulatjelek, és összefüggésben áll a Emlékezet. Az új játék A Párok Hangulatjelek az egyik legjobb játék az Emlékezet megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett A Párok Hangulatjelek, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

A Párok Hangulatjelek
VISSZA

Emlékezet legtöbbet játszott játékok

Scooby Doo: Keresés a Pár JÁTÉKRA ►

Scooby doo: keresés a pár

4
4 a 10 - 1020 szavazat
Játszott
18782
szer

Készüljön játszani ezt a szórakoztató és kihívásokkal teli memória játék Scooby Doo és az öntött a sorozat \"Scooby Doo\". Akkor több pontot szerezzen, ha gyorsabb. Ebben a játékban nem lesz 2 kártyáit eacg jellegű, és még keresni (kattintás az egérrel) a 2 kártya azonos jellegű.

Képek az Élet Tengeri JÁTÉKRA ►

Képek az Élet tengeri

4
4 a 10 - 534 szavazat
Játszott
15157
szer

mérkőzés Én egy memória játék, amely a 6 soros 6-kártyák összesen 36 kártya összesen felvázoló vízi téma. A 36 lapot osztott pár, így van 18 pár a pakliban. Test képességeit, és látod, ha meg tudunk verni az órát, és fedezze fel az összes 18 pár idő előtt elfogy.

Emlékezés a Szám Pi JÁTÉKRA ►

Emlékezés a szám pi

4
4 a 10 - 664 szavazat
Játszott
13684
szer

Pi futó van egy memória játék, ahol még felidézni az egymást követő számjegy a Pi matematikai állandó. A kroki fog járni, ha van számjegyét Pi és ő fog csökkenni, ha nincs számjegyét Pi. Fog használni a billentyűzetet írni a számokat