Ingyenes Játékok

Memorizálni és Centrifugálás Kocka

Játék emlékezet

Memorizálni és centrifugálás kocka

Memorizálni és Centrifugálás Kocka Értékelés: 6/10

Játék memorizálni és centrifugálás kocka

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben az ingyenes on-line játék, meg kell forgatni a 3D-s kocka, és emlékszem annyira mozog, amennyit csak tudsz. Ha megnyomja a indul, a kocka megmutatja a lépéseket meg kell tenni. Aztán megáll és forgatja vissza az alaphelyzet. Ez lesz, ha meg kell ismételni útközben a nyilakat a billentyűzeten. Nem kell forgatni a kockát, hogy az alaphelyzet, mert automatikus. Ezután nyomja meg az újrakezdést és a kocka megmutatja többet mozog, mint az utolsó.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 7870 alkalommal online. Osztályozás 3000 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 24 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 7870 szer
Memorizálni és Centrifugálás Kocka

Az emlékezet a folyamatokat, amelyek az információ kódolt, tárolt és letöltött.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Memorizálni és Centrifugálás Kocka a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Emlékezet flash játék neve Memorizálni és Centrifugálás Kocka. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Memorizálni és Centrifugálás Kocka, és összefüggésben áll a Emlékezet. Az új játék Memorizálni és Centrifugálás Kocka az egyik legjobb játék az Emlékezet megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Memorizálni és Centrifugálás Kocka, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Memorizálni és Centrifugálás Kocka
VISSZA

Emlékezet legtöbbet játszott játékok

Scooby Doo: Keresés a Pár JÁTÉKRA ►

Scooby doo: keresés a pár

4
4 a 10 - 1020 szavazat
Játszott
18782
szer

Készüljön játszani ezt a szórakoztató és kihívásokkal teli memória játék Scooby Doo és az öntött a sorozat \"Scooby Doo\". Akkor több pontot szerezzen, ha gyorsabb. Ebben a játékban nem lesz 2 kártyáit eacg jellegű, és még keresni (kattintás az egérrel) a 2 kártya azonos jellegű.

Képek az Élet Tengeri JÁTÉKRA ►

Képek az Élet tengeri

4
4 a 10 - 534 szavazat
Játszott
15157
szer

mérkőzés Én egy memória játék, amely a 6 soros 6-kártyák összesen 36 kártya összesen felvázoló vízi téma. A 36 lapot osztott pár, így van 18 pár a pakliban. Test képességeit, és látod, ha meg tudunk verni az órát, és fedezze fel az összes 18 pár idő előtt elfogy.

Emlékezés a Szám Pi JÁTÉKRA ►

Emlékezés a szám pi

4
4 a 10 - 664 szavazat
Játszott
13684
szer

Pi futó van egy memória játék, ahol még felidézni az egymást követő számjegy a Pi matematikai állandó. A kroki fog járni, ha van számjegyét Pi és ő fog csökkenni, ha nincs számjegyét Pi. Fog használni a billentyűzetet írni a számokat