Ingyenes Játékok

Megjegyzik a Formák

Játék emlékezet

Megjegyzik a formák

Megjegyzik a Formák Értékelés: 8/10

Játék megjegyzik a formák

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben az ingyenes online játék, akkor megjelenik egy alakzatot a bal oldali mezőbe, akkor meg kell emlékezni, hogy néz ki, így dolgozza át a forma a dobozban a jobb oldalon. Helyezze pontok a forma kattintva az egérrel. A mérete és pozíciója az alakzat rajzolása nem számít ... csak a szögek! Próbálja megjegyezni, hogy a forma úgy néz ki, mert akkor csak egy rövid ideig csinálni.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 6564 alkalommal online. Osztályozás 3555 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 8.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Értékelés alapján 4 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 6564 szer
Megjegyzik a Formák

Ha szeretne egy jó pont, nem hagyják el a számítógépet a közepén a játék - amikor visszajössz, akkor lehet, hogy nem emlékszem, milyen formában meg kellett volna rajzolni. Nincs határidő, így annyi időt, amennyit csak akar felhívni minden formáját. Minden szinten egy újabb szög a formák, így sokkal nehezebb. Méret és forgatás nem számít. Csak ki kell megjegyeznünk a forma is. Próbálja megjegyezni, hogy a forma úgy néz ki - akkor csak rövid ideig kell csinálni.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Megjegyzik a Formák a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Emlékezet flash játék neve Megjegyzik a Formák. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Megjegyzik a Formák, és összefüggésben áll a Emlékezet. Az új játék Megjegyzik a Formák az egyik legjobb játék az Emlékezet megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Megjegyzik a Formák, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Megjegyzik a Formák
VISSZA

Emlékezet legtöbbet játszott játékok

Scooby Doo: Keresés a Pár JÁTÉKRA ►

Scooby doo: keresés a pár

4
4 a 10 - 1020 szavazat
Játszott
18782
szer

Készüljön játszani ezt a szórakoztató és kihívásokkal teli memória játék Scooby Doo és az öntött a sorozat \"Scooby Doo\". Akkor több pontot szerezzen, ha gyorsabb. Ebben a játékban nem lesz 2 kártyáit eacg jellegű, és még keresni (kattintás az egérrel) a 2 kártya azonos jellegű.

Képek az Élet Tengeri JÁTÉKRA ►

Képek az Élet tengeri

4
4 a 10 - 534 szavazat
Játszott
15157
szer

mérkőzés Én egy memória játék, amely a 6 soros 6-kártyák összesen 36 kártya összesen felvázoló vízi téma. A 36 lapot osztott pár, így van 18 pár a pakliban. Test képességeit, és látod, ha meg tudunk verni az órát, és fedezze fel az összes 18 pár idő előtt elfogy.

Emlékezés a Szám Pi JÁTÉKRA ►

Emlékezés a szám pi

4
4 a 10 - 664 szavazat
Játszott
13684
szer

Pi futó van egy memória játék, ahol még felidézni az egymást követő számjegy a Pi matematikai állandó. A kroki fog járni, ha van számjegyét Pi és ő fog csökkenni, ha nincs számjegyét Pi. Fog használni a billentyűzetet írni a számokat