Ingyenes Játékok

Megjegyezni Színek

Játék emlékezet

Megjegyezni színek

Megjegyezni Színek Értékelés: 5/10

Játék megjegyezni színek

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben a szabad online játék, a színe egy bizonyos számú tégla is megjelenik egy rövid ideig. A cél minden szinten, hogy emlékezzen a színét minden tégla, amikor kérdezte. A sorrend, amelyben a tégla színek jelennek meg, nem felel meg a sorrendet, amely szerint meg kell adnia. Ahhoz, hogy festeni a jelenlegi tégla, kattintson a palack a megfelelő színt. Minél gyorsabban talál egy szín, annál több pontot kapsz.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 8149 alkalommal online. Osztályozás 3024 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 24 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 8149 szer
Megjegyezni Színek

Ez a játék szórakoztató, mert akkor nem csak azt kell megjegyeznünk színek ... Azt is meg kell memorizálni a pozíciókat. Meg fog megjelenni, néhány szín egy rend, és akkor kérni fogja más sorrendben.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Megjegyezni Színek a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Emlékezet flash játék neve Megjegyezni Színek. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Megjegyezni Színek, és összefüggésben áll a Emlékezet. Az új játék Megjegyezni Színek az egyik legjobb játék az Emlékezet megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Megjegyezni Színek, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Megjegyezni Színek
VISSZA

Emlékezet legtöbbet játszott játékok

Scooby Doo: Keresés a Pár JÁTÉKRA ►

Scooby doo: keresés a pár

4
4 a 10 - 1020 szavazat
Játszott
18782
szer

Készüljön játszani ezt a szórakoztató és kihívásokkal teli memória játék Scooby Doo és az öntött a sorozat \"Scooby Doo\". Akkor több pontot szerezzen, ha gyorsabb. Ebben a játékban nem lesz 2 kártyáit eacg jellegű, és még keresni (kattintás az egérrel) a 2 kártya azonos jellegű.

Képek az Élet Tengeri JÁTÉKRA ►

Képek az Élet tengeri

4
4 a 10 - 534 szavazat
Játszott
15157
szer

mérkőzés Én egy memória játék, amely a 6 soros 6-kártyák összesen 36 kártya összesen felvázoló vízi téma. A 36 lapot osztott pár, így van 18 pár a pakliban. Test képességeit, és látod, ha meg tudunk verni az órát, és fedezze fel az összes 18 pár idő előtt elfogy.

Emlékezés a Szám Pi JÁTÉKRA ►

Emlékezés a szám pi

4
4 a 10 - 664 szavazat
Játszott
13684
szer

Pi futó van egy memória játék, ahol még felidézni az egymást követő számjegy a Pi matematikai állandó. A kroki fog járni, ha van számjegyét Pi és ő fog csökkenni, ha nincs számjegyét Pi. Fog használni a billentyűzetet írni a számokat