Ingyenes Játékok

Memória Simon

Játék emlékezet

Memória simon

Memória Simon Értékelés: 4/10

Játék memória simon

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben a játékban, meg kell játszani a memória játék Simon. Simon egy elektronikus memória játék, hogy lett a pop kultúra szimbóluma a nyolcvanas években. A kör négy szín, egy fény a megrendelés, míg hangjelzés hallható, melyek az egyes színek. A játék a megrendelés, és majd amikor a sor kerül meg kell játszani a hangok és színek ugyanabban a sorrendben. Feladat a memória emlékezve hol volt a színes fények és a hangok hangja.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 8049 alkalommal online. Osztályozás 2910 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 4.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Értékelés alapján 116 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 8049 szer
Memória Simon

Simon egy memória játék nagyon híres a nyolcvanas években. Pop kultúra szimbóluma a nyolcvanas években egyike volt az első elektronikus játék minden idők. Egy nagyon egyszerű művelet. A darab világít egy sor fények egy rendelést egy időben. Míg a fények jönnek a játék sípol, mindig ugyanaz a hang minden színben. Szóval, hogy a munkát a emlékezve a sorrendben. Amikor a sor, meg kell játszani ugyanabban a sorrendben minden szín a maga megfelelő hangot. Egy jó módja annak, hogy gyakorolni a memória ebben a klasszikus játék.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Memória Simon a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Emlékezet flash játék neve Memória Simon. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Memória Simon, és összefüggésben áll a Emlékezet. Az új játék Memória Simon az egyik legjobb játék az Emlékezet megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Memória Simon, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Memória Simon
VISSZA

Emlékezet legtöbbet játszott játékok

Scooby Doo: Keresés a Pár JÁTÉKRA ►

Scooby doo: keresés a pár

4
4 a 10 - 1020 szavazat
Játszott
18782
szer

Készüljön játszani ezt a szórakoztató és kihívásokkal teli memória játék Scooby Doo és az öntött a sorozat \"Scooby Doo\". Akkor több pontot szerezzen, ha gyorsabb. Ebben a játékban nem lesz 2 kártyáit eacg jellegű, és még keresni (kattintás az egérrel) a 2 kártya azonos jellegű.

Képek az Élet Tengeri JÁTÉKRA ►

Képek az Élet tengeri

4
4 a 10 - 534 szavazat
Játszott
15157
szer

mérkőzés Én egy memória játék, amely a 6 soros 6-kártyák összesen 36 kártya összesen felvázoló vízi téma. A 36 lapot osztott pár, így van 18 pár a pakliban. Test képességeit, és látod, ha meg tudunk verni az órát, és fedezze fel az összes 18 pár idő előtt elfogy.

Emlékezés a Szám Pi JÁTÉKRA ►

Emlékezés a szám pi

4
4 a 10 - 664 szavazat
Játszott
13684
szer

Pi futó van egy memória játék, ahol még felidézni az egymást követő számjegy a Pi matematikai állandó. A kroki fog járni, ha van számjegyét Pi és ő fog csökkenni, ha nincs számjegyét Pi. Fog használni a billentyűzetet írni a számokat