Ingyenes Játékok

Teremtője hercegnők (Disney)

Játék Disney

Teremtője hercegnők (Disney)

Teremtője hercegnők (Disney) Értékelés: 5/10

Játék Teremtője hercegnők (Disney)

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben az ingyenes online játék, akkor képes lesz arra, hogy hozzon létre Princess Giselle, ahogy tetszik, a változó a bőre színe, az ő gallér, őt frizurát, a ruháját, a szemét, és az összes funkciót, amelyek meghatározzák egy személy. Ön képes lesz változtatni a lány alakja ő színe. Végezzük el a Princess Giselle néz ki, mint te, majd nyomtassa Ön teremtés, hogy mutassa meg a barátaidnak.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 83639 alkalommal online. Osztályozás 148 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 7036 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 83639 szer
Teremtője hercegnők (Disney)

A film Enchanted egy fantasy romantikus vígjáték zenés film által termelt Walt Disney Pictures. A cselekmény középpontjában a Giselle, a Disney Princess kényszerített tőle a hagyományos animációs világ a live-action világ New York City.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Teremtője hercegnők (Disney) a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Disney flash játék neve Teremtője hercegnők (Disney). És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Teremtője hercegnők (Disney), és összefüggésben áll a Disney. Az új játék Teremtője hercegnők (Disney) az egyik legjobb játék az Disney megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Teremtője hercegnők (Disney), hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Teremtője hercegnők (Disney)
VISSZA

Disney legtöbbet játszott játékok

Színek a villám McQueen JÁTÉKRA ►

Színek a villám McQueen

7
7 a 10 - 218610 szavazat
Játszott
1521182
szer

Ebben a játékban lehet színezni a főszereplője a Pixar film, Autók, Villám McQueen és melletted lehet, hogy a kívánt karaktert, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi és Flo. Meg lehet változtatni a kerekek az autó és a színe a fényezés. Válassza ki azt is, aki megjelenik a játék főszereplője, a Disney és a Pixar film Cars. Néhány kalandokat élt néhány autót, amelyek az élet és a barátság és a bátorság. A versenyautó piros színű ...

Autók jelenet gyártó JÁTÉKRA ►

Autók jelenet gyártó

5
5 a 10 - 150512 szavazat
Játszott
1468626
szer

Children's game testreszabásáról a fő karakter, a Disney film Autók, Villám McQueen, akkor fessük be a kívánt színt, és jobban néz ki az úton.

Chicken Little Futás JÁTÉKRA ►

Chicken Little Futás

4
4 a 10 - 96038 szavazat
Játszott
631096
szer

Már hiányzott a busz, és, ha nem segít neki, akkor nem fog késni a suliból. Használja a nyíl gombokat a közvetlen Csirke révén Oakey Oaks. Vigyázz akadályok az út mentén. A cél az, hogy reas az iskolát idő előtt kifogy! El kell kerülni az autók, tűz tűzcsap, krakkolt járda, bugglegum, olaj puddles és sprinkler. Használja a gördeszkát, hogy gyorsabb, de tapadnak az útra. Ahhoz, hogy ki a gördeszka, nyomjuk meg a szóközt. Van ideje frezzer, hogy lefa ...