Ingyenes Játékok

Színezés a varázslók a Disney

Játék Disney

Színezés a varázslók a Disney

Színezés a varázslók a Disney Értékelés: 5/10

Játék Színezés a varázslók a Disney

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

varázslókkal of Waverly Place egy amerikai sorozat a Disney-gyár. Van egy kép a főszereplők, és be kell átszínezése az egérrel. Először akkor válassza ki a kívánt színre, hogy dolgozzon, majd a tárgyat, amit akar rajzolni.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 32804 alkalommal online. Osztályozás 508 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 3078 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 32804 szer
Színezés a varázslók a Disney

Waverly Place, Selena Gomez, David Henrie,

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Színezés a varázslók a Disney a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Disney flash játék neve Színezés a varázslók a Disney. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Színezés a varázslók a Disney, és összefüggésben áll a Disney. Az új játék Színezés a varázslók a Disney az egyik legjobb játék az Disney megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Színezés a varázslók a Disney, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Színezés a varázslók a Disney
VISSZA

Disney legtöbbet játszott játékok

Színek a villám McQueen JÁTÉKRA ►

Színek a villám McQueen

7
7 a 10 - 218634 szavazat
Játszott
1522256
szer

Ebben a játékban lehet színezni a főszereplője a Pixar film, Autók, Villám McQueen és melletted lehet, hogy a kívánt karaktert, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi és Flo. Meg lehet változtatni a kerekek az autó és a színe a fényezés. Válassza ki azt is, aki megjelenik a játék főszereplője, a Disney és a Pixar film Cars. Néhány kalandokat élt néhány autót, amelyek az élet és a barátság és a bátorság. A versenyautó piros színű ...

Autók jelenet gyártó JÁTÉKRA ►

Autók jelenet gyártó

5
5 a 10 - 150524 szavazat
Játszott
1469710
szer

Children's game testreszabásáról a fő karakter, a Disney film Autók, Villám McQueen, akkor fessük be a kívánt színt, és jobban néz ki az úton.

Chicken Little Futás JÁTÉKRA ►

Chicken Little Futás

4
4 a 10 - 96072 szavazat
Játszott
632739
szer

Már hiányzott a busz, és, ha nem segít neki, akkor nem fog késni a suliból. Használja a nyíl gombokat a közvetlen Csirke révén Oakey Oaks. Vigyázz akadályok az út mentén. A cél az, hogy reas az iskolát idő előtt kifogy! El kell kerülni az autók, tűz tűzcsap, krakkolt járda, bugglegum, olaj puddles és sprinkler. Használja a gördeszkát, hogy gyorsabb, de tapadnak az útra. Ahhoz, hogy ki a gördeszka, nyomjuk meg a szóközt. Van ideje frezzer, hogy lefa ...