Ingyenes Játékok

Színek a villám McQueen

Játék Disney

Színek a villám McQueen

Színek a villám McQueen Értékelés: 7/10

Játék Színek a villám McQueen

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben a játékban lehet színezni a főszereplője a Pixar film, Autók, Villám McQueen és melletted lehet, hogy a kívánt karaktert, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi és Flo. Meg lehet változtatni a kerekek az autó és a színe a fényezés. Válassza ki azt is, aki megjelenik a játék főszereplője, a Disney és a Pixar film Cars. Néhány kalandokat élt néhány autót, amelyek az élet és a barátság és a bátorság. A versenyautó piros színű elveszett egy kisvárosban vicces autó.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 1522485 alkalommal online. Osztályozás 3 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 7.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Értékelés alapján 218634 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 1522485 szer
Színek a villám McQueen

Villám McQueen a csillag a Disney és a Pixar film Cars. Sally a Porsche a szerelem. Doc Hudson az autó, ami akkor a tanár, amikor nem tudja, hogyan kell nyerni a versenyt. Ez a történet egy egyedi és szórakoztató autók. Ebben a játékban a testreszabás, akkor választhat, hogy milyen típusú a gumik, a színe a festék, a karosszéria és a karakter, aki úgy tűnik, a Villám McQueen a képen. Során tartózkodása a városban, jön a barátságokat a lakosok a város. McQueen szolgál a mester saját sorsát, az eredeti film.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Színek a villám McQueen a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Disney flash játék neve Színek a villám McQueen. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Színek a villám McQueen, és összefüggésben áll a Disney. Az új játék Színek a villám McQueen az egyik legjobb játék az Disney megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Színek a villám McQueen, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Színek a villám McQueen
VISSZA

Disney legtöbbet játszott játékok

Autók jelenet gyártó JÁTÉKRA ►

Autók jelenet gyártó

5
5 a 10 - 150524 szavazat
Játszott
1469960
szer

Children's game testreszabásáról a fő karakter, a Disney film Autók, Villám McQueen, akkor fessük be a kívánt színt, és jobban néz ki az úton.

Chicken Little Futás JÁTÉKRA ►

Chicken Little Futás

4
4 a 10 - 96098 szavazat
Játszott
633056
szer

Már hiányzott a busz, és, ha nem segít neki, akkor nem fog késni a suliból. Használja a nyíl gombokat a közvetlen Csirke révén Oakey Oaks. Vigyázz akadályok az út mentén. A cél az, hogy reas az iskolát idő előtt kifogy! El kell kerülni az autók, tűz tűzcsap, krakkolt járda, bugglegum, olaj puddles és sprinkler. Használja a gördeszkát, hogy gyorsabb, de tapadnak az útra. Ahhoz, hogy ki a gördeszka, nyomjuk meg a szóközt. Van ideje frezzer, hogy lefa ...

Tervei Ariel, A kis hableány JÁTÉKRA ►

Tervei Ariel, A kis hableány

3
3 a 10 - 32880 szavazat
Játszott
334350
szer

Ariel, A kis hableány, szereti a barátok és a család sokat, és azt akarja, hogy ajándékait szép dobozokat és odaadják nekik. Akkor most is! A fő képernyőn jelölje be a kártya. Ne aggódj, akkor mindig megy vissza, hogy több ajándékot a Szent Valentin. Kinyomtathatja a design egy nagyon kellemes és egyszerű módja.