Ingyenes Játékok

Szépség és a szörnyeteg hiszem

Játék Disney

Szépség és a szörnyeteg hiszem

Szépség és a szörnyeteg hiszem Értékelés: 6/10

Játék Szépség és a szörnyeteg hiszem

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Van 10 megpróbálja kitalálni a sorrendben a karakterek "Szépség és a Szörnyeteg" került kiválasztásra. Húzza a karaktereket, hogy a bal oldalon a játék képernyőjén, és tegye a téren az alsó sorban még üresen. Amikor a sor megtelt, kattintson a "Go", hogy nyújtsák be a választás. Szépség és a Szörnyeteg megmondja, hogy hány karakter helyezte a jó és a rossz után kísérlet, de nem fogja azt mondani, hogy a karakterek illeti! Az kell kitalálni. A jobb pontokat, hogy segítsen meghatározni a mintát. Kék pont - jobb jellegét és helyzetét. Vörös folt - helyes karakter, de rossz helyre. Ez a játék érkezik Disney.co.uk játékok.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 136832 alkalommal online. Osztályozás 70 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 14722 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 136832 szer
Szépség és a szörnyeteg hiszem

Test meg a karakterek a szépség és a szörnyeteg a meg kell találni a helyét mindegyik. Egy ügyességi játék és a hírszerzés a gyermekek. Meg kell tenni a karaktereket ugyanabban a sorrendben, és tegyük a képeket. Játssz karakterek az animációs film a Disney. Érezd jól magad a Cogsworth, Mrs. Potts, Lumiere és a többi barátok, hogy úgy tűnik, ebben a történetben a szerelem és a kaland, mint szórakoztató. Biztos, hogy kiad egy jó ideje játszik velünk sehová.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Szépség és a szörnyeteg hiszem a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Disney flash játék neve Szépség és a szörnyeteg hiszem. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Szépség és a szörnyeteg hiszem, és összefüggésben áll a Disney. Az új játék Szépség és a szörnyeteg hiszem az egyik legjobb játék az Disney megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Szépség és a szörnyeteg hiszem, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Szépség és a szörnyeteg hiszem
VISSZA

Disney legtöbbet játszott játékok

Színek a villám McQueen JÁTÉKRA ►

Színek a villám McQueen

7
7 a 10 - 218634 szavazat
Játszott
1522256
szer

Ebben a játékban lehet színezni a főszereplője a Pixar film, Autók, Villám McQueen és melletted lehet, hogy a kívánt karaktert, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi és Flo. Meg lehet változtatni a kerekek az autó és a színe a fényezés. Válassza ki azt is, aki megjelenik a játék főszereplője, a Disney és a Pixar film Cars. Néhány kalandokat élt néhány autót, amelyek az élet és a barátság és a bátorság. A versenyautó piros színű ...

Autók jelenet gyártó JÁTÉKRA ►

Autók jelenet gyártó

5
5 a 10 - 150524 szavazat
Játszott
1469711
szer

Children's game testreszabásáról a fő karakter, a Disney film Autók, Villám McQueen, akkor fessük be a kívánt színt, és jobban néz ki az úton.

Chicken Little Futás JÁTÉKRA ►

Chicken Little Futás

4
4 a 10 - 96072 szavazat
Játszott
632739
szer

Már hiányzott a busz, és, ha nem segít neki, akkor nem fog késni a suliból. Használja a nyíl gombokat a közvetlen Csirke révén Oakey Oaks. Vigyázz akadályok az út mentén. A cél az, hogy reas az iskolát idő előtt kifogy! El kell kerülni az autók, tűz tűzcsap, krakkolt járda, bugglegum, olaj puddles és sprinkler. Használja a gördeszkát, hogy gyorsabb, de tapadnak az útra. Ahhoz, hogy ki a gördeszka, nyomjuk meg a szóközt. Van ideje frezzer, hogy lefa ...