Ingyenes Játékok

Repülési Házat

Játék Disney

Repülési Házat

Repülési Házat Értékelés: 4/10

Játék Repülési Házat

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben az addiktív játék, akkor kell kapnunk, hogy a léggömbök, hogy a ház, de ne legyek óvatos a bomba felrobban, mert a léggömbök, ezért meg kell hatástalanítani a bombákat. Megnyomja a nyilakat kiszorítani, akkor kattintsunk az egérrel megfogni a léggömbök és Ön pulzus a kulcsot "ESC", a szóköz és a Q betű és P-től szünet játékot.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 16985 alkalommal online. Osztályozás 992 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 4.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Értékelés alapján 664 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 16985 szer
Repülési Házat

fogása ballonok, Up, nyomtatási bombák,

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Repülési Házat a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Disney flash játék neve Repülési Házat. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Repülési Házat, és összefüggésben áll a Disney. Az új játék Repülési Házat az egyik legjobb játék az Disney megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Repülési Házat, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Repülési Házat
VISSZA

Disney legtöbbet játszott játékok

Színek a villám McQueen JÁTÉKRA ►

Színek a villám McQueen

7
7 a 10 - 218606 szavazat
Játszott
1521144
szer

Ebben a játékban lehet színezni a főszereplője a Pixar film, Autók, Villám McQueen és melletted lehet, hogy a kívánt karaktert, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi és Flo. Meg lehet változtatni a kerekek az autó és a színe a fényezés. Válassza ki azt is, aki megjelenik a játék főszereplője, a Disney és a Pixar film Cars. Néhány kalandokat élt néhány autót, amelyek az élet és a barátság és a bátorság. A versenyautó piros színű ...

Autók jelenet gyártó JÁTÉKRA ►

Autók jelenet gyártó

5
5 a 10 - 150512 szavazat
Játszott
1468597
szer

Children's game testreszabásáról a fő karakter, a Disney film Autók, Villám McQueen, akkor fessük be a kívánt színt, és jobban néz ki az úton.

Chicken Little Futás JÁTÉKRA ►

Chicken Little Futás

4
4 a 10 - 96038 szavazat
Játszott
631082
szer

Már hiányzott a busz, és, ha nem segít neki, akkor nem fog késni a suliból. Használja a nyíl gombokat a közvetlen Csirke révén Oakey Oaks. Vigyázz akadályok az út mentén. A cél az, hogy reas az iskolát idő előtt kifogy! El kell kerülni az autók, tűz tűzcsap, krakkolt járda, bugglegum, olaj puddles és sprinkler. Használja a gördeszkát, hogy gyorsabb, de tapadnak az útra. Ahhoz, hogy ki a gördeszka, nyomjuk meg a szóközt. Van ideje frezzer, hogy lefa ...