Ingyenes Játékok

Marie És a Nagy Keresés Gyémánt

Játék Disney

Marie És a Nagy Keresés Gyémánt

Marie És a Nagy Keresés Gyémánt Értékelés: 6/10

Játék Marie És a Nagy Keresés Gyémánt

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Marie, a Macskarisztokraták, abban rejlik, hogy a galéria a párizsi tele ékszerek. Válogatás a legszebb ékszerek vannak kiállítva. Gyémánt, rubin, zafír, smaragd, több száz legértékesebb kövek. Hirtelen a lámpák kialszanak, és minden sötét! Mi ez? Amikor a fények jönnek vissza, az ékszereket is elment! Micsoda rendetlenség! Súgó Marie megtalálni ékszerek. Gyűjteni a gyémánt és megtalálni a kijáratot, ha talál egy nyakláncot, kapsz bónusz pontokat, és vigyázz a kutyák! Használja a nyilakat, hogy ellenőrizzék a mozgását Marie, és használja a szóközt, hogy a folytatásban.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 223017 alkalommal online. Osztályozás 37 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 27518 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 223017 szer
Marie És a Nagy Keresés Gyémánt

A Macskarisztokraták egy Disney film történetét meséli el egy család a macskák. Gyémánt macskák folytatni őket a gallér, mint ékszerek. A játék egy platform játék, amelyben a macska, hogy megy egy képernyőn gyűjtő gyémánt. Ez a játék érkezik Disney.co.uk játékok. Ugrás bútorok bútor menni összegyűjti az ékszereket és gyémánt mindenütt. Meg kell, hogy kikerülje a kutyák, mert mindenki tudja, hogy a kutyák és a macskák, hogy rossz. Egy nagyon szórakoztató és addiktív játék, különösen a gyermekek kacsa.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Marie És a Nagy Keresés Gyémánt a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Disney flash játék neve Marie És a Nagy Keresés Gyémánt. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Marie És a Nagy Keresés Gyémánt, és összefüggésben áll a Disney. Az új játék Marie És a Nagy Keresés Gyémánt az egyik legjobb játék az Disney megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Marie És a Nagy Keresés Gyémánt, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Marie És a Nagy Keresés Gyémánt
VISSZA

Disney legtöbbet játszott játékok

Színek a villám McQueen JÁTÉKRA ►

Színek a villám McQueen

7
7 a 10 - 218634 szavazat
Játszott
1522460
szer

Ebben a játékban lehet színezni a főszereplője a Pixar film, Autók, Villám McQueen és melletted lehet, hogy a kívánt karaktert, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi és Flo. Meg lehet változtatni a kerekek az autó és a színe a fényezés. Válassza ki azt is, aki megjelenik a játék főszereplője, a Disney és a Pixar film Cars. Néhány kalandokat élt néhány autót, amelyek az élet és a barátság és a bátorság. A versenyautó piros színű ...

Autók jelenet gyártó JÁTÉKRA ►

Autók jelenet gyártó

5
5 a 10 - 150524 szavazat
Játszott
1469944
szer

Children's game testreszabásáról a fő karakter, a Disney film Autók, Villám McQueen, akkor fessük be a kívánt színt, és jobban néz ki az úton.

Chicken Little Futás JÁTÉKRA ►

Chicken Little Futás

4
4 a 10 - 96098 szavazat
Játszott
633039
szer

Már hiányzott a busz, és, ha nem segít neki, akkor nem fog késni a suliból. Használja a nyíl gombokat a közvetlen Csirke révén Oakey Oaks. Vigyázz akadályok az út mentén. A cél az, hogy reas az iskolát idő előtt kifogy! El kell kerülni az autók, tűz tűzcsap, krakkolt járda, bugglegum, olaj puddles és sprinkler. Használja a gördeszkát, hogy gyorsabb, de tapadnak az útra. Ahhoz, hogy ki a gördeszka, nyomjuk meg a szóközt. Van ideje frezzer, hogy lefa ...