Ingyenes Játékok

Tartsa a labdát a Disney

Játék Disney

Tartsa a labdát a Disney

Tartsa a labdát a Disney Értékelés: 6/10

Játék Tartsa a labdát a Disney

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

A cél az, hogy a labdát a levegőben, amíg csak lehetséges. Használja Mickey és Donald, láb, mellkas vagy a fej megtartani a labdát a levegőben, csak ne hagyjuk, hogy a földre. Használja az egeret mozgatni Mickey és Donald körül a képernyőn. A karaktered meg kell tartani a labdát anélkül, hogy megérintené a futballpálya. Ha szereted a foci, tetszeni fog ez a játék, a sport meg kell tartani a labdát a levegőben, amennyire csak lehetséges. Minél több pattog kap, annál jobb. Az egérrel mozogni Mickey egér vagy Donald kacsa körül a képernyőn.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 28382 alkalommal online. Osztályozás 612 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 1952 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 28382 szer
Tartsa a labdát a Disney

Játék, ahol meg kell focizni a legkedveltebb karakter a képregény. A labda lepattan a karakterek nem érinti a talajt. Próbálja tartani a labdát pattogó őket sokkal, és gyakran keresni több pontot. A cél a játék lényege, hogy a labda nem éri le a gyepes pálya. Egy ügyességi játék, a gyermekek Mickey egér és Donald kacsa, a legkedveltebb és legismertebb Disney karaktereket. Football minden korosztály számára.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Tartsa a labdát a Disney a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Disney flash játék neve Tartsa a labdát a Disney. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Tartsa a labdát a Disney, és összefüggésben áll a Disney. Az új játék Tartsa a labdát a Disney az egyik legjobb játék az Disney megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Tartsa a labdát a Disney, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Tartsa a labdát a Disney
VISSZA

Disney legtöbbet játszott játékok

Színek a villám McQueen JÁTÉKRA ►

Színek a villám McQueen

7
7 a 10 - 218634 szavazat
Játszott
1522284
szer

Ebben a játékban lehet színezni a főszereplője a Pixar film, Autók, Villám McQueen és melletted lehet, hogy a kívánt karaktert, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi és Flo. Meg lehet változtatni a kerekek az autó és a színe a fényezés. Válassza ki azt is, aki megjelenik a játék főszereplője, a Disney és a Pixar film Cars. Néhány kalandokat élt néhány autót, amelyek az élet és a barátság és a bátorság. A versenyautó piros színű ...

Autók jelenet gyártó JÁTÉKRA ►

Autók jelenet gyártó

5
5 a 10 - 150524 szavazat
Játszott
1469744
szer

Children's game testreszabásáról a fő karakter, a Disney film Autók, Villám McQueen, akkor fessük be a kívánt színt, és jobban néz ki az úton.

Chicken Little Futás JÁTÉKRA ►

Chicken Little Futás

4
4 a 10 - 96072 szavazat
Játszott
632777
szer

Már hiányzott a busz, és, ha nem segít neki, akkor nem fog késni a suliból. Használja a nyíl gombokat a közvetlen Csirke révén Oakey Oaks. Vigyázz akadályok az út mentén. A cél az, hogy reas az iskolát idő előtt kifogy! El kell kerülni az autók, tűz tűzcsap, krakkolt járda, bugglegum, olaj puddles és sprinkler. Használja a gördeszkát, hogy gyorsabb, de tapadnak az útra. Ahhoz, hogy ki a gördeszka, nyomjuk meg a szóközt. Van ideje frezzer, hogy lefa ...