Ingyenes Játékok

Kim Possible, keresés kódok

Játék Disney

Kim Possible, keresés kódok

Kim Possible, keresés kódok Értékelés: 6/10

Játék Kim Possible, keresés kódok

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Minden küldetés, meg fogja találni számos rejtett tárgyakat egy jelenet, segítségével a számokat ő lesz veszélyes tárgy a közelben. Kattintson a képre a területen. Keresse meg a számot néhány téren, az azt jelzi, hogy hány objektum körül van. Ha úgy gondolja, a kép alatt van egy rejtett tárgy, jelölje meg a szóközt, és ne feledjük, hogy ez egy veszélyes terület. Marks összes objektum befejezni a küldetést, így megy a következő küldetés. Ez a játék érkezik Disney.co.uk játékok.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 93706 alkalommal online. Osztályozás 121 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 5692 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 93706 szer
Kim Possible, keresés kódok

Kim Possible játék, amelyben meg kell, hogy keresse meg a kódokat, amelyek az egyes jelenetet. A számok a segítséget, akkor jelöljük meg a környezetében veszélyeket. Minden szám az a távolság, a terek a veszélyes objektum. Több mint egy azt jelenti, hogy a doboz körül a veszélyes tárgyak és kell elkerülni. Keresse meg a veszélyes, hogy lépjen a következő képernyőre tárgyakat. Tisztítsuk meg minden jelenetet, hogy folytassa a játékot. A szórakoztató kaland.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Kim Possible, keresés kódok a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Disney flash játék neve Kim Possible, keresés kódok. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Kim Possible, keresés kódok, és összefüggésben áll a Disney. Az új játék Kim Possible, keresés kódok az egyik legjobb játék az Disney megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Kim Possible, keresés kódok, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Kim Possible, keresés kódok
VISSZA

Disney legtöbbet játszott játékok

Színek a villám McQueen JÁTÉKRA ►

Színek a villám McQueen

7
7 a 10 - 218634 szavazat
Játszott
1522460
szer

Ebben a játékban lehet színezni a főszereplője a Pixar film, Autók, Villám McQueen és melletted lehet, hogy a kívánt karaktert, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi és Flo. Meg lehet változtatni a kerekek az autó és a színe a fényezés. Válassza ki azt is, aki megjelenik a játék főszereplője, a Disney és a Pixar film Cars. Néhány kalandokat élt néhány autót, amelyek az élet és a barátság és a bátorság. A versenyautó piros színű ...

Autók jelenet gyártó JÁTÉKRA ►

Autók jelenet gyártó

5
5 a 10 - 150524 szavazat
Játszott
1469944
szer

Children's game testreszabásáról a fő karakter, a Disney film Autók, Villám McQueen, akkor fessük be a kívánt színt, és jobban néz ki az úton.

Chicken Little Futás JÁTÉKRA ►

Chicken Little Futás

4
4 a 10 - 96098 szavazat
Játszott
633040
szer

Már hiányzott a busz, és, ha nem segít neki, akkor nem fog késni a suliból. Használja a nyíl gombokat a közvetlen Csirke révén Oakey Oaks. Vigyázz akadályok az út mentén. A cél az, hogy reas az iskolát idő előtt kifogy! El kell kerülni az autók, tűz tűzcsap, krakkolt járda, bugglegum, olaj puddles és sprinkler. Használja a gördeszkát, hogy gyorsabb, de tapadnak az útra. Ahhoz, hogy ki a gördeszka, nyomjuk meg a szóközt. Van ideje frezzer, hogy lefa ...