Ingyenes Játékok

Némó nyomában teknős

Játék Disney

Némó nyomában teknős

Némó nyomában teknős Értékelés: 6/10

Játék Némó nyomában teknős

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Crush a teknős, hogy megjelent a Disney Pixar film Némó nyomában. Ez a játék főszereplője ez a teknős, amelynek meg kell úszni ellen, a patak nem üti akadályokat. Hogy elkerülje őket meg kell mozgatni a számítógépes egér. Óvatosnak kell lenned, hogy ne hagyja el a jelenlegi, mert egyre Crush pörögni, és akkor veszít időt. Meg kell Dodge medúza jelennek meg előttünk. Ön is próbálja elkapni a speciális tételek, hogy növeljék a pontszámot. A játék öt különböző szinten, ahol megtanulják a különböző dolgokat helyeken, mint Cairns, Brisbane és Gold Coast, többek között. Vajon sikerül irányítani Crush, a teknős a Némó nyomában, a nagy korallzátony?

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 42837 alkalommal online. Osztályozás 381 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 4316 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 42837 szer
Némó nyomában teknős

A film Némó nyomában adták 2003-ban. Ebben a Disney Pixar film narrátora a kaland Marlin, egy bohóc hal, aki meg kell találnia a fiát Nemo. Az ő útja, találkozik számos karakterek, mint Dory teknősök Crush és fia Squirt. Ebben a játékban jelenik meg, a nagy patak eléri a Sydney-ben, ahol a Crush és a Marlin találtak. Ha tetszett ez a film a Walt Disney Pictures most élvezheti újra az interaktív játék.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Némó nyomában teknős a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Disney flash játék neve Némó nyomában teknős. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Némó nyomában teknős, és összefüggésben áll a Disney. Az új játék Némó nyomában teknős az egyik legjobb játék az Disney megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Némó nyomában teknős, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Némó nyomában teknős
VISSZA

Disney legtöbbet játszott játékok

Színek a villám McQueen JÁTÉKRA ►

Színek a villám McQueen

7
7 a 10 - 218634 szavazat
Játszott
1522460
szer

Ebben a játékban lehet színezni a főszereplője a Pixar film, Autók, Villám McQueen és melletted lehet, hogy a kívánt karaktert, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi és Flo. Meg lehet változtatni a kerekek az autó és a színe a fényezés. Válassza ki azt is, aki megjelenik a játék főszereplője, a Disney és a Pixar film Cars. Néhány kalandokat élt néhány autót, amelyek az élet és a barátság és a bátorság. A versenyautó piros színű ...

Autók jelenet gyártó JÁTÉKRA ►

Autók jelenet gyártó

5
5 a 10 - 150524 szavazat
Játszott
1469944
szer

Children's game testreszabásáról a fő karakter, a Disney film Autók, Villám McQueen, akkor fessük be a kívánt színt, és jobban néz ki az úton.

Chicken Little Futás JÁTÉKRA ►

Chicken Little Futás

4
4 a 10 - 96098 szavazat
Játszott
633039
szer

Már hiányzott a busz, és, ha nem segít neki, akkor nem fog késni a suliból. Használja a nyíl gombokat a közvetlen Csirke révén Oakey Oaks. Vigyázz akadályok az út mentén. A cél az, hogy reas az iskolát idő előtt kifogy! El kell kerülni az autók, tűz tűzcsap, krakkolt járda, bugglegum, olaj puddles és sprinkler. Használja a gördeszkát, hogy gyorsabb, de tapadnak az útra. Ahhoz, hogy ki a gördeszka, nyomjuk meg a szóközt. Van ideje frezzer, hogy lefa ...