Ingyenes Játékok

Disney csempe

Játék Disney

Disney csempe

Disney csempe Értékelés: 6/10

Játék Disney csempe

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Kattintson a két csempe ugyanolyan animált karakter eltávolítani. Legyen pár egyezési csempe. De csak akkor csatlakozik egy vonallal, amely legfeljebb két sarok. Meg kell távolítani az összes csempe egy adott időben, és nem veszíti el a játékot, hogy a következő szintre. Ez egyszerű! Utasítás: Az egérrel játszani. A fülre kattintva egy rajzfilmfigura, és célja, hogy az azonos jellegű. Ha rákattint a kettő, ezek eltűnnek. De a sort, hogy az ember legyen a lehető legegyenesebb, ha több mint két görbe nem fog sikerülni.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 23518 alkalommal online. Osztályozás 784 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 1470 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 23518 szer
Disney csempe

Nem kell mást tennie pár zseton. Meg kell egyesíteni a legismertebb karakter a képregény. A cél az, hogy hagyja az üres képernyőn. Először a képeket a megjelenő karakterek belül. Meg kell, hogy egyet az egérrel, és talál egy másik képet is. Kattintson újra és mivel törlődik a tábláról. Amikor egy pár eltűnik, viszont a következő. Próbáld meg lejátszani az idővel, hogy a lehető leggyorsabban. Sok barát a képregény-sorozat és filmek ebben a szórakoztató és egyszerű játék. Alkalmas minden korosztály kaland.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Disney csempe a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Disney flash játék neve Disney csempe. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Disney csempe, és összefüggésben áll a Disney. Az új játék Disney csempe az egyik legjobb játék az Disney megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Disney csempe, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Disney csempe
VISSZA

Disney legtöbbet játszott játékok

Színek a villám McQueen JÁTÉKRA ►

Színek a villám McQueen

7
7 a 10 - 218634 szavazat
Játszott
1522460
szer

Ebben a játékban lehet színezni a főszereplője a Pixar film, Autók, Villám McQueen és melletted lehet, hogy a kívánt karaktert, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi és Flo. Meg lehet változtatni a kerekek az autó és a színe a fényezés. Válassza ki azt is, aki megjelenik a játék főszereplője, a Disney és a Pixar film Cars. Néhány kalandokat élt néhány autót, amelyek az élet és a barátság és a bátorság. A versenyautó piros színű ...

Autók jelenet gyártó JÁTÉKRA ►

Autók jelenet gyártó

5
5 a 10 - 150524 szavazat
Játszott
1469944
szer

Children's game testreszabásáról a fő karakter, a Disney film Autók, Villám McQueen, akkor fessük be a kívánt színt, és jobban néz ki az úton.

Chicken Little Futás JÁTÉKRA ►

Chicken Little Futás

4
4 a 10 - 96098 szavazat
Játszott
633040
szer

Már hiányzott a busz, és, ha nem segít neki, akkor nem fog késni a suliból. Használja a nyíl gombokat a közvetlen Csirke révén Oakey Oaks. Vigyázz akadályok az út mentén. A cél az, hogy reas az iskolát idő előtt kifogy! El kell kerülni az autók, tűz tűzcsap, krakkolt járda, bugglegum, olaj puddles és sprinkler. Használja a gördeszkát, hogy gyorsabb, de tapadnak az útra. Ahhoz, hogy ki a gördeszka, nyomjuk meg a szóközt. Van ideje frezzer, hogy lefa ...