Ingyenes Játékok

Chicken Little Futás

Játék Disney

Chicken Little Futás

Chicken Little Futás Értékelés: 4/10

Játék Chicken Little Futás

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Már hiányzott a busz, és, ha nem segít neki, akkor nem fog késni a suliból. Használja a nyíl gombokat a közvetlen Csirke révén Oakey Oaks. Vigyázz akadályok az út mentén. A cél az, hogy reas az iskolát idő előtt kifogy! El kell kerülni az autók, tűz tűzcsap, krakkolt járda, bugglegum, olaj puddles és sprinkler. Használja a gördeszkát, hogy gyorsabb, de tapadnak az útra. Ahhoz, hogy ki a gördeszka, nyomjuk meg a szóközt. Van ideje frezzer, hogy lefagy az ideiglenesen, és vannak olyan darabok égbolt alá, a jobb Vedd fel extra pontokat. Ne feledje, hogy felfüggeszti az úton, ha lehetséges, fű és homok marok majd lassan le. Csatornázási aknák nyílt a hivatkozások alapján Oakey Oaks! Minél több idejük marad a végén, annál több pontot kap az a végeredmény!

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 632739 alkalommal online. Osztályozás 9 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 4.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Értékelés alapján 96072 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 632739 szer
Chicken Little Futás

chicklen kis, fiatal kakas, Abby Mallard, Fish Out of Water, Foxy Loxy, libácska loosey,

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Chicken Little Futás a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Disney flash játék neve Chicken Little Futás. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Chicken Little Futás, és összefüggésben áll a Disney. Az új játék Chicken Little Futás az egyik legjobb játék az Disney megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Chicken Little Futás, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Chicken Little Futás
VISSZA

Disney legtöbbet játszott játékok

Színek a villám McQueen JÁTÉKRA ►

Színek a villám McQueen

7
7 a 10 - 218634 szavazat
Játszott
1522256
szer

Ebben a játékban lehet színezni a főszereplője a Pixar film, Autók, Villám McQueen és melletted lehet, hogy a kívánt karaktert, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi és Flo. Meg lehet változtatni a kerekek az autó és a színe a fényezés. Válassza ki azt is, aki megjelenik a játék főszereplője, a Disney és a Pixar film Cars. Néhány kalandokat élt néhány autót, amelyek az élet és a barátság és a bátorság. A versenyautó piros színű ...

Autók jelenet gyártó JÁTÉKRA ►

Autók jelenet gyártó

5
5 a 10 - 150524 szavazat
Játszott
1469711
szer

Children's game testreszabásáról a fő karakter, a Disney film Autók, Villám McQueen, akkor fessük be a kívánt színt, és jobban néz ki az úton.

Tervei Ariel, A kis hableány JÁTÉKRA ►

Tervei Ariel, A kis hableány

3
3 a 10 - 32880 szavazat
Játszott
334160
szer

Ariel, A kis hableány, szereti a barátok és a család sokat, és azt akarja, hogy ajándékait szép dobozokat és odaadják nekik. Akkor most is! A fő képernyőn jelölje be a kártya. Ne aggódj, akkor mindig megy vissza, hogy több ajándékot a Szent Valentin. Kinyomtathatja a design egy nagyon kellemes és egyszerű módja.