Ingyenes Játékok

A incredibles, Mega memória

Játék Disney

A incredibles, Mega memória

A incredibles, Mega memória Értékelés: 6/10

Játék A incredibles, Mega memória

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

A karakterek az animációs film mögé bújva minden betű. Kattintson a kártya flip rajta, és látni a rejtett karakter. Ne feledje, amit korábban levelet, hogy megtaláld a partner idő előtt elfogy, így lehet mozgatni, hogy a következő szintre. Az egész család a Disney film A Hihetetlen van rejtve, és a barátok és ellenségek. Nem kell mást tennie minden pár kártya azonos képet. Van, hogy jó memória, és egy figyelmes ember, hogy megfeleljen a kihívásnak. Ez a játék érkezik Disney.co.uk Games.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 59886 alkalommal online. Osztályozás 230 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 3258 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 59886 szer
A incredibles, Mega memória

Meg az összes karakter a filmben A Hihetetlen, mint úr hihetetlen, Nyulányka, Violet, Dash, Edna divat és más barátok és ellenségek. Ha tetszik ez a film lesz, mint ez a játék. Van egy sor kártyák képek elrejtéséhez a karakterek. Meg kell találni minden karakter kétszer alatt két kártyát. Test your memory emlékezve, ahol mindegyik. Megjegyzik a képeket, hogy emlékezzen, hol látott egy másikat. Vegye ki a kártyát, kattintson a kettő, hogy ugyanaz. Get a képernyő elsötétül, és megnyeri a játékot.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott A incredibles, Mega memória a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Disney flash játék neve A incredibles, Mega memória. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve A incredibles, Mega memória, és összefüggésben áll a Disney. Az új játék A incredibles, Mega memória az egyik legjobb játék az Disney megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett A incredibles, Mega memória, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

A incredibles, Mega memória
VISSZA

Disney legtöbbet játszott játékok

Színek a villám McQueen JÁTÉKRA ►

Színek a villám McQueen

7
7 a 10 - 218634 szavazat
Játszott
1522485
szer

Ebben a játékban lehet színezni a főszereplője a Pixar film, Autók, Villám McQueen és melletted lehet, hogy a kívánt karaktert, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi és Flo. Meg lehet változtatni a kerekek az autó és a színe a fényezés. Válassza ki azt is, aki megjelenik a játék főszereplője, a Disney és a Pixar film Cars. Néhány kalandokat élt néhány autót, amelyek az élet és a barátság és a bátorság. A versenyautó piros színű ...

Autók jelenet gyártó JÁTÉKRA ►

Autók jelenet gyártó

5
5 a 10 - 150524 szavazat
Játszott
1469960
szer

Children's game testreszabásáról a fő karakter, a Disney film Autók, Villám McQueen, akkor fessük be a kívánt színt, és jobban néz ki az úton.

Chicken Little Futás JÁTÉKRA ►

Chicken Little Futás

4
4 a 10 - 96098 szavazat
Játszott
633056
szer

Már hiányzott a busz, és, ha nem segít neki, akkor nem fog késni a suliból. Használja a nyíl gombokat a közvetlen Csirke révén Oakey Oaks. Vigyázz akadályok az út mentén. A cél az, hogy reas az iskolát idő előtt kifogy! El kell kerülni az autók, tűz tűzcsap, krakkolt járda, bugglegum, olaj puddles és sprinkler. Használja a gördeszkát, hogy gyorsabb, de tapadnak az útra. Ahhoz, hogy ki a gördeszka, nyomjuk meg a szóközt. Van ideje frezzer, hogy lefa ...