Ingyenes Játékok

Mickey és Barátai Családi

Játék Disney

Mickey és Barátai Családi

Mickey és Barátai Családi Értékelés: 6/10

Játék Mickey és Barátai Családi

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben a játékban, meg kell ismételni a karácsonyi kép ilyen karakter a Disney. A kép van osztva több részre, és meg kell találni az eredeti helyét minden újra. Ehhez kattintson a darab vagy darabok akar, és mozog, az egér mozgatásával. Beállításakor egy darab egy másik vagy mások, beállítása automatikusan megtörténik. Meg kell találni a helyét mindkét fél, hogy újra a képet, mint eredetileg, és a karakterek jól néz ki.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 42666 alkalommal online. Osztályozás 371 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 5624 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 42666 szer
Mickey és Barátai Családi

Ez a puzzle Mickey, Minnie, Goofy és Donald a hóban. Ők boldogok. Használja az egeret, hogy a puzzle. Karácsony az idő, amikor a családok összegyűlnek. Barátok látom együtt ünnepelni egy évet. Ezen a képen a Disney karakterek találkozni egy dalmát kutya. Dalmaták kutyák, fehér foltok a fekete hajszín. A főszereplők a rajzfilmfigurák, filmek, sorozatok és képregények együtt ezen a képen a szép állat.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Mickey és Barátai Családi a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Disney flash játék neve Mickey és Barátai Családi. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Mickey és Barátai Családi, és összefüggésben áll a Disney. Az új játék Mickey és Barátai Családi az egyik legjobb játék az Disney megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Mickey és Barátai Családi, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Mickey és Barátai Családi
VISSZA

Disney legtöbbet játszott játékok

Színek a villám McQueen JÁTÉKRA ►

Színek a villám McQueen

7
7 a 10 - 218634 szavazat
Játszott
1522256
szer

Ebben a játékban lehet színezni a főszereplője a Pixar film, Autók, Villám McQueen és melletted lehet, hogy a kívánt karaktert, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi és Flo. Meg lehet változtatni a kerekek az autó és a színe a fényezés. Válassza ki azt is, aki megjelenik a játék főszereplője, a Disney és a Pixar film Cars. Néhány kalandokat élt néhány autót, amelyek az élet és a barátság és a bátorság. A versenyautó piros színű ...

Autók jelenet gyártó JÁTÉKRA ►

Autók jelenet gyártó

5
5 a 10 - 150524 szavazat
Játszott
1469710
szer

Children's game testreszabásáról a fő karakter, a Disney film Autók, Villám McQueen, akkor fessük be a kívánt színt, és jobban néz ki az úton.

Chicken Little Futás JÁTÉKRA ►

Chicken Little Futás

4
4 a 10 - 96072 szavazat
Játszott
632739
szer

Már hiányzott a busz, és, ha nem segít neki, akkor nem fog késni a suliból. Használja a nyíl gombokat a közvetlen Csirke révén Oakey Oaks. Vigyázz akadályok az út mentén. A cél az, hogy reas az iskolát idő előtt kifogy! El kell kerülni az autók, tűz tűzcsap, krakkolt járda, bugglegum, olaj puddles és sprinkler. Használja a gördeszkát, hogy gyorsabb, de tapadnak az útra. Ahhoz, hogy ki a gördeszka, nyomjuk meg a szóközt. Van ideje frezzer, hogy lefa ...