Ingyenes Játékok

puzzle Disney varázslatos karácsony

Játék Disney

puzzle Disney varázslatos karácsony

Puzzle Disney varázslatos karácsony Értékelés: 5/10

Játék puzzle Disney varázslatos karácsony

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

A Disney karakterek hozta össze a karácsonyi jelenet, amely oszlik puzzle-darabokat. Donald tűnik ideges ül egy vörös fotel, és az összes barátja próbálja adni neki a karácsonyi szellem. Goofy ad neki egy tányér tejet és kekszet, és mindenki próbálja ösztönözni őt visel mikulás sapka. Hogy oldja meg a puzzle van, hogy kattintson az egérrel a részét szeretné helyezni. Drag and drop a darab a megfelelő helyre. Miután befejeztük a puzzle látni fogja a teljes képet ezekkel a vidám Disney-figurák, meg arról, hogy már tudja.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 28150 alkalommal online. Osztályozás 633 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 3168 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 28150 szer
puzzle Disney varázslatos karácsony

Ez a kép egy részét a klasszikus Disney-figurák. Mickey és Minnie megjelenik az egyik oldalon, a szék, Daisy a másik oldalon, és Goofy van a hátán. Felett a szék ül Donald kacsa egy dühös kifejezés. Még a kutya Plútó is velük, bemutatva egy mosoly. Minden karakter próbálja meg Donald boldog, hogy az egész jelenet úgy tűnik, szép díszek, mint a nagy karácsonyfa van a háttérben.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott puzzle Disney varázslatos karácsony a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Disney flash játék neve puzzle Disney varázslatos karácsony. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve puzzle Disney varázslatos karácsony, és összefüggésben áll a Disney. Az új játék puzzle Disney varázslatos karácsony az egyik legjobb játék az Disney megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett puzzle Disney varázslatos karácsony, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

puzzle Disney varázslatos karácsony
VISSZA

Disney legtöbbet játszott játékok

Színek a villám McQueen JÁTÉKRA ►

Színek a villám McQueen

7
7 a 10 - 218634 szavazat
Játszott
1522460
szer

Ebben a játékban lehet színezni a főszereplője a Pixar film, Autók, Villám McQueen és melletted lehet, hogy a kívánt karaktert, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi és Flo. Meg lehet változtatni a kerekek az autó és a színe a fényezés. Válassza ki azt is, aki megjelenik a játék főszereplője, a Disney és a Pixar film Cars. Néhány kalandokat élt néhány autót, amelyek az élet és a barátság és a bátorság. A versenyautó piros színű ...

Autók jelenet gyártó JÁTÉKRA ►

Autók jelenet gyártó

5
5 a 10 - 150524 szavazat
Játszott
1469944
szer

Children's game testreszabásáról a fő karakter, a Disney film Autók, Villám McQueen, akkor fessük be a kívánt színt, és jobban néz ki az úton.

Chicken Little Futás JÁTÉKRA ►

Chicken Little Futás

4
4 a 10 - 96098 szavazat
Játszott
633040
szer

Már hiányzott a busz, és, ha nem segít neki, akkor nem fog késni a suliból. Használja a nyíl gombokat a közvetlen Csirke révén Oakey Oaks. Vigyázz akadályok az út mentén. A cél az, hogy reas az iskolát idő előtt kifogy! El kell kerülni az autók, tűz tűzcsap, krakkolt járda, bugglegum, olaj puddles és sprinkler. Használja a gördeszkát, hogy gyorsabb, de tapadnak az útra. Ahhoz, hogy ki a gördeszka, nyomjuk meg a szóközt. Van ideje frezzer, hogy lefa ...