Ingyenes Játékok

puzzle Disney család

Játék Disney

puzzle Disney család

Puzzle Disney család Értékelés: 6/10

Játék puzzle Disney család

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

A cél ennek a játéknak, hogy újjáépítsék Disney karácsonyi jelenet, ahol úgy tűnik, a jól ismert karakterek, mint Donald, Goofy és persze, Mickey Mouse. Ez egy nagyon szép és jól ismert kép, ahol az összes karakter csodálja a karácsonyfa, sok dísztárgyak és dekorációk. Befejezni a puzzle csak ki kell helyezni minden egyes darab a helyén. Ha befejeztük látni fogja a teljes kép. A fa sok különböző díszek, mint a mézeskalács cookie-kat, csillagok, szalagok, fenyőtoboz és koszorúk, minden meg kell érezni a karácsony szellemét.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 25647 alkalommal online. Osztályozás 701 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 2148 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 25647 szer
puzzle Disney család

A karácsonyfa nagy hagyománya van minden háztartásban alatt a nyaralást. Szintén a nagy Disney család díszíteni a nagy fa együtt, hogy mindenki élvezze. Mindenki úgy tűnik, nagyon elégedett az eredménnyel, és nagyon boldog, hogy együtt ezek a nagyon különleges dátumok. Ha meg szeretné tekinteni a képet a legjobb módja annak, oldja meg a puzzle, és láthatjuk a részleteket a gyönyörű Disney illusztráció.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott puzzle Disney család a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Disney flash játék neve puzzle Disney család. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve puzzle Disney család, és összefüggésben áll a Disney. Az új játék puzzle Disney család az egyik legjobb játék az Disney megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett puzzle Disney család, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

puzzle Disney család
VISSZA

Disney legtöbbet játszott játékok

Színek a villám McQueen JÁTÉKRA ►

Színek a villám McQueen

7
7 a 10 - 218634 szavazat
Játszott
1522485
szer

Ebben a játékban lehet színezni a főszereplője a Pixar film, Autók, Villám McQueen és melletted lehet, hogy a kívánt karaktert, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi és Flo. Meg lehet változtatni a kerekek az autó és a színe a fényezés. Válassza ki azt is, aki megjelenik a játék főszereplője, a Disney és a Pixar film Cars. Néhány kalandokat élt néhány autót, amelyek az élet és a barátság és a bátorság. A versenyautó piros színű ...

Autók jelenet gyártó JÁTÉKRA ►

Autók jelenet gyártó

5
5 a 10 - 150524 szavazat
Játszott
1469960
szer

Children's game testreszabásáról a fő karakter, a Disney film Autók, Villám McQueen, akkor fessük be a kívánt színt, és jobban néz ki az úton.

Chicken Little Futás JÁTÉKRA ►

Chicken Little Futás

4
4 a 10 - 96098 szavazat
Játszott
633056
szer

Már hiányzott a busz, és, ha nem segít neki, akkor nem fog késni a suliból. Használja a nyíl gombokat a közvetlen Csirke révén Oakey Oaks. Vigyázz akadályok az út mentén. A cél az, hogy reas az iskolát idő előtt kifogy! El kell kerülni az autók, tűz tűzcsap, krakkolt járda, bugglegum, olaj puddles és sprinkler. Használja a gördeszkát, hogy gyorsabb, de tapadnak az útra. Ahhoz, hogy ki a gördeszka, nyomjuk meg a szóközt. Van ideje frezzer, hogy lefa ...