Ingyenes Játékok

Alkotó Két Színésznő a Hollywood

Játék Disney

Alkotó Két Színésznő a Hollywood

Alkotó Két Színésznő a Hollywood Értékelés: 5/10

Játék Alkotó Két Színésznő a Hollywood

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben a játékban, akkor a fésű, töltsük fel és öltözzön fel két színésznő a film High School Musical. Mert, válasszon egy lány és egy csillag alkotó. Pótlására, kattints az ikonok jelennek meg a felső jobb oldalán a képernyőn, és válassza ki a frizura, a szem színe, a smink, a bőr színe és a ruhája, amit szeretsz inkább. Amikor készült, fésült és felöltözött, kinyomtathatja a képet.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 19906 alkalommal online. Osztályozás 832 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 1480 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 19906 szer
Alkotó Két Színésznő a Hollywood

alkotó két színésznő a film High School Musical, öntet ki két fiatal ígéretek a mozi, alkotó két amerikai szépségek,

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Alkotó Két Színésznő a Hollywood a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Disney flash játék neve Alkotó Két Színésznő a Hollywood. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Alkotó Két Színésznő a Hollywood, és összefüggésben áll a Disney. Az új játék Alkotó Két Színésznő a Hollywood az egyik legjobb játék az Disney megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Alkotó Két Színésznő a Hollywood, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Alkotó Két Színésznő a Hollywood
VISSZA

Disney legtöbbet játszott játékok

Színek a villám McQueen JÁTÉKRA ►

Színek a villám McQueen

7
7 a 10 - 218610 szavazat
Játszott
1521182
szer

Ebben a játékban lehet színezni a főszereplője a Pixar film, Autók, Villám McQueen és melletted lehet, hogy a kívánt karaktert, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi és Flo. Meg lehet változtatni a kerekek az autó és a színe a fényezés. Válassza ki azt is, aki megjelenik a játék főszereplője, a Disney és a Pixar film Cars. Néhány kalandokat élt néhány autót, amelyek az élet és a barátság és a bátorság. A versenyautó piros színű ...

Autók jelenet gyártó JÁTÉKRA ►

Autók jelenet gyártó

5
5 a 10 - 150512 szavazat
Játszott
1468626
szer

Children's game testreszabásáról a fő karakter, a Disney film Autók, Villám McQueen, akkor fessük be a kívánt színt, és jobban néz ki az úton.

Chicken Little Futás JÁTÉKRA ►

Chicken Little Futás

4
4 a 10 - 96038 szavazat
Játszott
631096
szer

Már hiányzott a busz, és, ha nem segít neki, akkor nem fog késni a suliból. Használja a nyíl gombokat a közvetlen Csirke révén Oakey Oaks. Vigyázz akadályok az út mentén. A cél az, hogy reas az iskolát idő előtt kifogy! El kell kerülni az autók, tűz tűzcsap, krakkolt járda, bugglegum, olaj puddles és sprinkler. Használja a gördeszkát, hogy gyorsabb, de tapadnak az útra. Ahhoz, hogy ki a gördeszka, nyomjuk meg a szóközt. Van ideje frezzer, hogy lefa ...