Ingyenes Játékok

kiegészítők a babák Bratz

Játék Bratz

kiegészítők a babák Bratz

Kiegészítők a babák Bratz Értékelés: 5/10

Játék kiegészítők a babák Bratz

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Használja az egeret, akkor a ruha a baba van, mint egy modell a képernyő jobb oldalán, húzza a parókát és csizmát, hogy megfeleljen a színeket. Először kattintson a haj és csizma mozgatjuk az egeret, hogy viseljen a baba testét. Ez egy egyszerű tevékenység, amely azonnal látni az eredményt is. Paróka három szín a zöld, piros és lila és csizmák az azonos színű. Meg kell, hogy színkombinációk, bár akkor keverjük össze a színek, vagy tegye ugyanazt a csizma és a parókát.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 16602 alkalommal online. Osztályozás 1235 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 508 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 16602 szer
kiegészítők a babák Bratz

Játék a Bratz babák. Mattel babák, az úgynevezett Dana, Sasha és Phoebe. Ilyen módon a játékban van a ruha a baba a csizma és a parókát. Három színben parókák közül lehet választani piros, zöld vagy lila színű. Van csizma az azonos három színben. Tudod, hogy baba ruhák tenni az azonos színű, vagy különböző színkombinációk. Játssz és tanulni, hogy koordinálja a színek a divat. A korlátozott lehetőségek játszani, de szórakoztató divat.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott kiegészítők a babák Bratz a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Bratz flash játék neve kiegészítők a babák Bratz. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve kiegészítők a babák Bratz, és összefüggésben áll a Bratz. Az új játék kiegészítők a babák Bratz az egyik legjobb játék az Bratz megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett kiegészítők a babák Bratz, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

kiegészítők a babák Bratz
VISSZA

Bratz legtöbbet játszott játékok

Megcsókolta a Hálószobában JÁTÉKRA ►

Megcsókolta a Hálószobában

6
6 a 10 - 13134 szavazat
Játszott
158193
szer

Ebben a játékban a Bratz baba meghívta a barátja, és ő fogja kivenni a lány hálószobájába. Próbáld ki, hogy a legjobb barátod nem látja, mert jött haza. Mert gombra kattintva egy tagját a házaspár a Bratz baba és a barátja, a csók.

Bratz átalakítása JÁTÉKRA ►

Bratz átalakítása

4
4 a 10 - 3548 szavazat
Játszott
45554
szer

Válassza ki a Bratz kívánt stílust adni. Először is, van, hogy a sampont, mossa és szárítsa meg a haját. Kattintson a lapok, hogy a Bratz szuper látványos stílusban. Válassza ki a frizura, szín és csíkok. Az Ön smink és köröm? majd adjunk hozzá néhány tartozék, hogy a test az utolsó simításokat. Ha tetszik, és úgy gondolja, tökéletes, kattintson a Befejezés gombra, hogy a teremtés! Ha meg szeretné változtatni valamit, kattintson a Reset. Tudod, hogy a más ...

Stylist modellek JÁTÉKRA ►

Stylist modellek

5
5 a 10 - 4006 szavazat
Játszott
39552
szer

Te vagy a tervező, a Bratz babák. Search, keverjük össze, és egyezik a legújabb népszerű divat és stílus számukra. Készítse el saját Bratz magazin! Válassza ki a Bratz baba játszani, és válassza a neki nadrágok, pulóverek, a legújabb divat. Miután befejeztük öltözködés a kedvenc ruháit, generálja a fedelet saját magazin, kattints a \\\"GO\\\" és nézze meg az eredményt. Persze töltesz létre nagy divat.