Ingyenes Játékok

Állítsa be a Ékszerek

Játék Bratz

Állítsa be a Ékszerek

Állítsa be a Ékszerek Értékelés: 6/10

Játék Állítsa be a Ékszerek

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Igazítja az ékszereket ebben a játékban a pontokat. Kattintson a két ékszereket, amelyek közel cserélni helyette. Ha a három vagy több azonos együtt vannak egy sor vagy oszlop, ezek eltűnnek, és kapsz pontokat. Minél több azonos elem van egy vonal, annál több pontot kapsz eltűnésük. A piramis az óra, hogy a játék ideje. A játék akkor ér véget, amikor az ékszereket eltűnik. Szerezd meg a négy Bratz babák szembe, hogy megnyerjük a játékot. A Bratz szerelem ékszerek, ezért sor gyémánt különböző méretű nyerni.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 26316 alkalommal online. Osztályozás 690 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 1586 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 26316 szer
Állítsa be a Ékszerek

Bejeweled, amelyben meg kell tennie sorban azonos elemek, mint a gyémánt. Legyen ékszerek és drágakövek, különböző méretekben. Meg kell tenni a sorban három gyémánt egyaránt, több mint három és annál nagyobb annál több pontot kapsz, hogy eltűnik. A játék célja, hogy minél több sort lehetséges az időt, amit adott. Ez egy játék, az intelligencia és a képesség, hogy gyorsan megtalálja a lehetőségeket akkor a képernyőn az összes elemet. Ha szeretsz ékszerek, gyémánt és drágakő ez a játék, hogy tetszeni fog.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Állítsa be a Ékszerek a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Bratz flash játék neve Állítsa be a Ékszerek. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Állítsa be a Ékszerek, és összefüggésben áll a Bratz. Az új játék Állítsa be a Ékszerek az egyik legjobb játék az Bratz megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Állítsa be a Ékszerek, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Állítsa be a Ékszerek
VISSZA

Bratz legtöbbet játszott játékok

Megcsókolta a Hálószobában JÁTÉKRA ►

Megcsókolta a Hálószobában

6
6 a 10 - 13134 szavazat
Játszott
158192
szer

Ebben a játékban a Bratz baba meghívta a barátja, és ő fogja kivenni a lány hálószobájába. Próbáld ki, hogy a legjobb barátod nem látja, mert jött haza. Mert gombra kattintva egy tagját a házaspár a Bratz baba és a barátja, a csók.

Bratz átalakítása JÁTÉKRA ►

Bratz átalakítása

4
4 a 10 - 3548 szavazat
Játszott
45554
szer

Válassza ki a Bratz kívánt stílust adni. Először is, van, hogy a sampont, mossa és szárítsa meg a haját. Kattintson a lapok, hogy a Bratz szuper látványos stílusban. Válassza ki a frizura, szín és csíkok. Az Ön smink és köröm? majd adjunk hozzá néhány tartozék, hogy a test az utolsó simításokat. Ha tetszik, és úgy gondolja, tökéletes, kattintson a Befejezés gombra, hogy a teremtés! Ha meg szeretné változtatni valamit, kattintson a Reset. Tudod, hogy a más ...

Stylist modellek JÁTÉKRA ►

Stylist modellek

5
5 a 10 - 4006 szavazat
Játszott
39552
szer

Te vagy a tervező, a Bratz babák. Search, keverjük össze, és egyezik a legújabb népszerű divat és stílus számukra. Készítse el saját Bratz magazin! Válassza ki a Bratz baba játszani, és válassza a neki nadrágok, pulóverek, a legújabb divat. Miután befejeztük öltözködés a kedvenc ruháit, generálja a fedelet saját magazin, kattints a \\\"GO\\\" és nézze meg az eredményt. Persze töltesz létre nagy divat.