Ingyenes Játékok

Babák kalandos

Játék Bratz

Babák kalandos

Babák kalandos Értékelés: 6/10

Játék Babák kalandos

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Játék a letölteni játékokat és a barátok a világon a Bratz babák. Válasszon a babák kezdeni. Használja a nyilakat mozgatni a karaktert, és megy fel és le, felvonók és mozgólépcsők. Kitérés törött játékok. Ismerje meg a Bully, fog kerülni veszíteni egy barát, vagy egy üveg! Ne hagyd, hogy elkapjon!. A palack tartsa meg a játékot, akkor elveszíti az egyik, ha rálép egy törött játék. Keressen egy új játék (kék) fog keresni pontokat. Azt is védelmet zsarnok, és tört játékok (piros). Találd meg az összes a barátok és a kiskutya is, és keresse meg a kijárat felé.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 27751 alkalommal online. Osztályozás 640 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 2750 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 27751 szer
Babák kalandos

Játék Bratz babák. A játék egy karaktert a Bratz Babyz. A platform kaland játék, amelyben meg kell találni ki a túra. El kell menni felvette a barátok, és hogy új játékokat, kerülgetve a törött és menekülő ellenség. Ha úgy találja, az új játékok pontokat keresni. Ha az ellenség fogás van, vagy ha megérinti egy törött játék veszít pontokat. Keress extra pontokat, hogy a barátok, miközben keresi a különböző képernyők.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Babák kalandos a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Bratz flash játék neve Babák kalandos. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Babák kalandos, és összefüggésben áll a Bratz. Az új játék Babák kalandos az egyik legjobb játék az Bratz megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Babák kalandos, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Babák kalandos
VISSZA

Bratz legtöbbet játszott játékok

Megcsókolta a Hálószobában JÁTÉKRA ►

Megcsókolta a Hálószobában

6
6 a 10 - 13134 szavazat
Játszott
158193
szer

Ebben a játékban a Bratz baba meghívta a barátja, és ő fogja kivenni a lány hálószobájába. Próbáld ki, hogy a legjobb barátod nem látja, mert jött haza. Mert gombra kattintva egy tagját a házaspár a Bratz baba és a barátja, a csók.

Bratz átalakítása JÁTÉKRA ►

Bratz átalakítása

4
4 a 10 - 3548 szavazat
Játszott
45554
szer

Válassza ki a Bratz kívánt stílust adni. Először is, van, hogy a sampont, mossa és szárítsa meg a haját. Kattintson a lapok, hogy a Bratz szuper látványos stílusban. Válassza ki a frizura, szín és csíkok. Az Ön smink és köröm? majd adjunk hozzá néhány tartozék, hogy a test az utolsó simításokat. Ha tetszik, és úgy gondolja, tökéletes, kattintson a Befejezés gombra, hogy a teremtés! Ha meg szeretné változtatni valamit, kattintson a Reset. Tudod, hogy a más ...

Stylist modellek JÁTÉKRA ►

Stylist modellek

5
5 a 10 - 4006 szavazat
Játszott
39552
szer

Te vagy a tervező, a Bratz babák. Search, keverjük össze, és egyezik a legújabb népszerű divat és stílus számukra. Készítse el saját Bratz magazin! Válassza ki a Bratz baba játszani, és válassza a neki nadrágok, pulóverek, a legújabb divat. Miután befejeztük öltözködés a kedvenc ruháit, generálja a fedelet saját magazin, kattints a \\\"GO\\\" és nézze meg az eredményt. Persze töltesz létre nagy divat.